Премини към съдържание

dundi

Потребител
 • От него общо

  22
 • Регистрация

 • Беше тук

Всичко което dundi е написал

 1. Благодаря за конкретния отговор колега оправих проблема с едно скрито микроключе.
 2. След монтаж на газов инжекцион с връзка OBD борд компютъра не изкарва стойностите за среден разход на гориво и средна скорост. Колата е space star 1,6 2004та.На какво може да се дължи този проблем? От 10 години имам същият модел, но 1.3 1999та. също с газов ин екцион. Такъв проблем няма. Предполагам, че е заради OBD връзката но не съм сигурен старата кола няма такава връзка. Предварително благодаря на отзовалите се!
 3. Благодаря колега имах такова съмнение.
 4. Наскоро си взех спейс стар 1,6 доволен съм от колата, но срешнах проблем с въпросният филтър. Няма го, изобщо няма дупка. От 10 години имам същото 1,3 там си го има и всичко си е на ред. Та въпроса ми е има ли вероятност след като е 2004та нещо да е изменено конструктивно и въпросният филтър да е наблизо лнтиран другаде не зад жабата където е на по-старите като другата ми която е 1999г?
 5. dundi

  Space Star 1.3

  Вече няма значение. реших проблема взех от друг space star. Благодаря все пак.
 6. dundi

  Space Star 1.3

  Колеги от коя лагуна е съвместима скоростната кутия на space star 1.3?
 7. Колеги, нещо се счупи в скоростната кутия. В първият момент реших, че е съединителя, но се оказа че той е здрав. При потегляне нещо изчука някак си глухо сякаш ми изключи от скорост, двигателят продължи да си работи.При включване на, която и да е скорост нищо не се случва, само слабо тракане от към скоростите. Каретата са здрави съединителят е здрав.Интересно мога да вкарам на скорост без да натискам съединителя, докато ме дърпаха забелязах, че скоростомера не отчита, а когато съм спрял при включена предавка отчита, но при всичките предавки едно и също, при едни и същи обороти. Та въпроса ми е: да се занимавам ли да разглобявам скоростите да търся повредата или направо да сменя цялата кутия при факта, че съм я намерил за 250 кинта? Колата ми е space star 1.3 99 година. И дали има някаква разлика след 2000 година?
 8. Благодаря колеги всичко се оправи . Оставих я да работи на място 20 min. на място и оборотите се оправиха. И стъклата се оправиха със задържане на бутоните. БЛАГОДАРЯ !!
 9. Колеги закъсах. Помагайте моля! Снощи сам забравил плафона в колата включен и акумолатора се е изтощил. Сега съм го заредил, но се появи сериозен проблем. Като отпусна газта по време на движение мотора гасне. И още нещо не ми работи комфорта на ел. стъклата няма го автоматичното сваляне и вдигане, а вчера работеше. ПОМОЩ МОЛЯ? SPACE STAR 1.3 1999 г.
 10. Здравейте колеги , честита пролет ! Имам нужда от малко помощ. Днес забелязах , че имам скъсан външен маншон на лява полуоска. Та въпросът ми е как се сваля карето? знам че има зегерка , но не знам къде да я търся по карето за да мога да го демонтирам. Също ме интересува как стои въпросът със силиконовите маншони? Струва ли си да се монтира такъв или не? Става въпрос за mitsubishi space star 1.3 99г. Благодаря предварително!
 11. Благодаря за бързият отговор колега! Аз си мислех че "койо" е един от предпочитаните варианти.
 12. Търся помощ от запознати за за лагера за задна главина за Mицубиши SPACE STAR. Та въпросът ми е избива ли се лагерът или двете са едно цяло? Питам защото в един магазин ми казаха че са едно цяло, което ме озадачи като цяло и цената доста ме стресна 180лв. Благодаря предварително!
 13. Братче и аз имам същия проблем с палеца. Черна феритна пластинка от която доста липсва. Обиколил сам доста магазини, на всякъде ми предлагат друг (който излиза по модела) но не пасва , а и изглежда по различно. За сега нямам проблеми с паленето, но ми се струва , че влияе на разхода. Ако някой може да помогне с инфо, моля. Предварително благодаря.
 14. Значи на бензин конкретно не съм засичал защото ми излиза много дебело но според моите наблюдения като работи на бензин само на студено докато подгрее за да може да обърне на гас е около 10-11, което според мен е нормален разход подчертавам на студен мотор.
 15. След монтажа я покарах известно време градско в София около 500км. да олегнат мембраните на изпарителя. След това ми направиха нов реглаж и тръгнах за морето. Извънградско не можа да ми падне под 10 / 100. Като се върнах ми направиха нов реглаж, след като вече бях сменил свещите DJ TUMBI ми писа да намаля растоянието на 0,8 мм направих го. За момента извънградско ми пада максимум при най икономично каране по магистрала до 9-9,5 /100. При смяната на маслото съм сменил въздушният филтър. Ходих и при друг майстор за газовата от който мои колеги са много доволни. Та той ми каза че настройките са си много добре. Та вече не знам какво да правя. Всичко изглежда добре, а реално не е.
 16. Ходил сам доста пъти и то не само при него и почти нищо не се променя. всеки път прави нови настройки на компа за това си мисля че проблема е някъде по дълбоко.
 17. Благодаря за бързият отговор! На бензин не сам я карал много, там ми се струва, че е в границите на нормалното. Проблема е при газта, между 12 и 14 няма особена разлика при карането.
 18. Колеги колата ми е Мицубиши спейс стар 1.3 1999 г. Сложих газов инжекцион още щом я купих през лятото на 2011г Като цяло съм много доволен от колата с малки изключения. МНОГО МИ ГОРИ и не мога да разбера от къде идва проблема. Моля за съвети и помощ. Предварително благодаря! На всички отзовали се.
 19. Благодаря ти за бързия отговор DJ. Стробоскоп има мой близък, а свещите са ми чисто нови. Трябва ли да им намаля растоянието? П Редполагам, че белезите са прес 5 градуса та се чудех кой е (5 градуса) защото са 4 броя?
 20. Здравейте колеги ! Имам Мицубиши спейсстар 1.3. Доволен съм от колицата но ми се струва че центровкатра нещо не е на ред. Та въпроса ми е някой може ли да ми каже какъв трябва да ъгълът на запалване? Колата е с газов инжекцион , може би при това положе ие трябва да се коригира. Колко градуса трябва да е предваре нието? Предварително благодаря.
 21. dundi

  Халогени за Space star

  Единствено в Ратола не бях проверил. Благодаря.
 22. КОЛЕГИ , търся преден ляв халоген за Mitsubishi Space star. А също си мисля дали няма възможност да стават от нещо друго въпросните налогени ?
 23. Здравей , колега търся преден ляв халоген за Mitsubishi Space star

×
×
 • Създаване...