Премини към съдържание

Паджеро Спорт мигаща лампа за вкл. преден мост (4х4)


Препоръчано мнение

Здравейте,колеги! Имам проблем от няколко дни - като мина 20ина км като загрее джипа започва да мига лампата за вкл. преден мост.След около 5-10 км светва и лампата на ABS. Като го изгася и запаля отново лампата на ABS-гасне и остава да мига само тази за предния мост(зелена индикация). Като го оставя да изстине, паля и тръгвам без никакви светещи индикации-докато не загрее и всичко пак се повтаря. Някой имал ли е подобен проблем? Съвет за добър майстор/диагностик в София!? Паджеро Спорт 2.5 турбо дизел 2002 116к.с. Благодаря предварително.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

При мен мигаше с оранжева светлина и се наложи смяна на датчици на раздатка, които смених при ДиДжей-я. Ако мига зелено, според мен нещо не зацепва като хората. Препоръчвам ти да я закачиш някъде, а след това пари за части и ремонти.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Тук става въпрос за Паджеро Спорт 2.5 турбо дизел 116к.с. Такова фабрично аз не съм виждал с блокаж на каквото и да било и с раздатка Super Select и мисля, че няма. Проблема при моето се проявява при по-висока външна температура около 30 градуса. Днес на 16 градуса нямаше проблеми. Другото, което прави впечатление е значителното нагряване на тунела около лостовете за управление на кутията пак, когато е жега. Който кара такова същото да сподели дали е така. И не на последно място къде и кой може да ги чете тези коли с тестер, ама читав не да се учиме тепърва.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...