Премини към съдържание

Каре или полуоска за Outlander 2 facelift 2.4 M/T


Препоръчано мнение

Колеги от вчера съм собственик на Outlander 2 2.4 ръчка 4WD ... имам за смяна външно каре предно ляво ... искам да попитам знаещите тук дали мога да сменя само външното каре което в моя случай е проблемно или трябва да се поръча цяла полуоска ... звънях на 3 4 места включително и Силвърстар и всички ме застреляха с отговор че само външно каре не намират а само цяла полуоска на цена 1000лв .. та въпроса единия е може ли да се смени само външното каре защото принципно намерих такова в EBAY ... и др въпрос дали външното каре е съвместимо с това за модел с CVT кутия , наистина не виждам смисъл да има разлика но някой да каже .. много благодаря

Редактирано от pApit0o0o0
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

https://www.autodoc.bg/rezervni-chasti/zadvizhvane_na_koelelata/mitsubishi/outlander/outlander-ii-cw-w/22492-cw5wТук предлаган само карета,но дали е това което ти трябва?

 

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колега гледах и този сайт и още много и никъде не мога да намеря дали каретата конкретно външните са взаимнозаменяеми части с ръчна скоростна кутия и автомат и дали изобщо при ръчна ск.кутия се разглобява на външнои вътрешно каре или е цяла полуоска. Ако има майстор нека да сподели моля , благодаря.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега, външни карета за Outlander2 2.4 ръчна кутия 4WD имаме афтърмаркет и са на добра цена. Разглобява се, сменя се само карето, ако имаш проблем естествено и си готов. Не знам какво толкова искаш да знаеш дали са еднакви с автоматикa - най-вероятно да, но не е пробвано.

:mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...