Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Eclipse 2g 4g63 подобрения


Препоръчано мнение

Здравейте, притежавам Eclipse GS, 2g, 4g63, 1996 г. Напоследък обмислям да направя леки подобрения по колата. Първоначално, купих еклипса с идеята да сложа турбо, но след като задълбах малко по темата и видях колко части, труд и най-вече пари са необходими, прецених че не мога да си го позволя за момента. Може би за вбъдеще. За съжаление, колата в момента е в сервиза и най-вероятно ще трябва да се сменя гарнитурата. Именно поради тази причина, реших да пиша и да попитам някой, с повече знания от мен, заслужава ли си, при положение, че така и така ще се отваря мотара да се сложи performance camshaft или cold air intake? Също така, бих искал ако е възможно някой да ме посъветва какво подобрения мога да ѝ направя, с което все пак да повиша малко мощността и конете, без да трябва да се слага турбо и въобще има ли какво да се направи. Благодаря предварително.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Първо си я вземи от сервиза,покарай я за да я опознаеш ,и тогава прецени дали ще я подобряваш,ако нямаш пари както спомена по горе,по добре не занимавай хората във форума със глупости,колата е достатъчно мощна и е направена добре

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...