Премини към съдържание

Dimitar Kostadinov

Потребител
  • От него общо

    27
  • Регистрация

  • Беше тук

За Dimitar Kostadinov

  • Рожден ден 10/26/1969

Местоживеене

  • Град
    Plovdiv

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Eclipse-4G63

Посетили профила

581 посетили

Dimitar Kostadinov's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Хидравлични повдигачи ,ако е лагер шуми и на топло и на студено,и аз имам такива но карам с дебело масло и се пълнят бързо и изпускат бавно,или слагаш нови и мотора утихва,междо другото мотора ти работи страхотно,аз ползвам масло MOTUL 4100 , 15x50
  2. Първо си я вземи от сервиза,покарай я за да я опознаеш ,и тогава прецени дали ще я подобряваш,ако нямаш пари както спомена по горе,по добре не занимавай хората във форума със глупости,колата е достатъчно мощна и е направена добре
  3. При студен двигател трябва да са до 1500,при топъл 850
  4. Компа или работи или не,сменяш бобина и си решаваш проблема,при бобините намотките се прекъсват по две,и ту работят ту не,а когато са кабели двигателя работи не равномерно ,защото хвърлят искри по блока вместо само към свещите.
  5. Пробвай Motul 15/50 4100,6100,пробвай един от двата варианта ще останеш доволен,аз я карам 9 години с 4100,а налягането на маслото трябва да е на макс,успех
  6. Колега моят съвет е да не слушаш нкой и да си избереш волан който ти харесва ,а за поставянето винаги се намира вариант,що се отнася до колегата Снайп ти говори пълни глупост със кодове за волани ,балансирани волани ,тежки волани .Сигурен съм че и една гайка не може да развие и завие този човек защото ми каза ,че за ЕКУ то на колата ще ми трябва цял ден да го сваля ,а то се оказаха 15 минути.И със сигурност не знае че тежеста на волана не идва от волана а от хидравличната рейка.От 30 години се занимавам с автомобили и съм завършил училище по Авто и ЖП транспорт Гоце Делчев г Пловдив,и мога да те уверя ,че на този колега не трябва да се доверяваш на пълно.
  7. Благодаря ти,тази сутрин го свалих и го ремонтираха ,сега колата работи както преди :icon_thumbup:
  8. Здравейте колеги нуждая се от вашата помощ,до вчера всичко беше нормално и изведнъж колата отказа да пали,а ако случайно я запаля с много въртене държи много високи обороти.Интересува ме къде се намира ЕКУ-то на Mitsubishi Eclips 1g 95г,защото прочетох доста теми и повечето насочват към него но аз не знам къде се намира то ,благодаря ви предварително .
  9. Взимай без да се колебаеш ,и аз карам същият от 6 години без проблеми и съм много доволен,ако те интересува нещо питай .
  10. Каквато и кола да му купят на новобранеца той пак си остава новобранец,иска мощна да се фука по кафенетата пред момичетата ,лошо няма но при това натоварено движение което е сега в момента и при една рискова ситоация ще се огелпи и жалко че ще пострадат и невинни хора или шофьори,за това на такива трябва със закон да не им разрешават да карат коли над 1.3 кс,щото бърза кола в ръцете на един новобранец е като слон в стъкларски магазин или жена с картечница .
  11. Здравей колега ,на пещерско шосе последната морга в ляво на излизане от града имаше два разглобени еклипса провери там за кутия,и до 9 ти Септември стадиона на входа в ляво където има автомивка търси Жоро той имаше 4-5 еклипса за продажба ето ти и телефона дано не го е сменил 0878 58 42 44 ,дано успееш да си направиш колата.
  12. На тази лампа е изобразен воден радиатор,във разширителното казанче има датчик и когато нивото падне там светва тази лампа,при мене то се намира до въздушният филтър има бяла капачка доливаш си там антифриз и всичко се оправя,няма нужда от профилактика на каквато и да е електроника.
  13. Здравейте колеги и благодаря на всички ви за мненията ви ,проблема си го оправих за радост без никакви харчове,оказа се малкият дявол една буксичка под капачката за антифриза се беше откачила ,за какво е този датчик не знам но когато я включих студеното дойде .Още веднъж ви благодаря на всички . :first: :icon_thumbup: :mitsu-smiley:
  14. Здравейте колеги,някой може ли да ми каже има ли някъде в Пловдив да зареждат климатици със старият фрион R12.Във краен случай ако има в друг град ,бих отскочил и до там.Благодаря предварително .
  15. Тази лампа е за разширителното казанче на охладителната система,долей си течност там и тя ще изгасне.
×
×
  • Създаване...