Премини към съдържание

Eclipse 2g 4g63 подобрения


Препоръчано мнение

Здравейте, притежавам Eclipse GS, 2g, 4g63, 1996 г. Напоследък обмислям да направя леки подобрения по колата. Първоначално, купих еклипса с идеята да сложа турбо, но след като задълбах малко по темата и видях колко части, труд и най-вече пари са необходими, прецених че не мога да си го позволя за момента. Може би за вбъдеще. За съжаление, колата в момента е в сервиза и най-вероятно ще трябва да се сменя гарнитурата. Именно поради тази причина, реших да пиша и да попитам някой, с повече знания от мен, заслужава ли си, при положение, че така и така ще се отваря мотара да се сложи performance camshaft или cold air intake? Също така, бих искал ако е възможно някой да ме посъветва какво подобрения мога да ѝ направя, с което все пак да повиша малко мощността и конете, без да трябва да се слага турбо и въобще има ли какво да се направи. Благодаря предварително.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Първо си я вземи от сервиза,покарай я за да я опознаеш ,и тогава прецени дали ще я подобряваш,ако нямаш пари както спомена по горе,по добре не занимавай хората във форума със глупости,колата е достатъчно мощна и е направена добре

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...