Премини към съдържание

Разлики между GS и GSX


Препоръчано мнение

Здравейте, бих искал да знам какви точно са разликите в каросерийте и окачването и цялата кола като цяло между GS (европейския варянт с 4Г63) и GSX. Обмислям да си купя eclipse 2g GS но понеже работата да се направи от атмосферно към турбо е твърде много и някои проблеми с мотора пак остават, мисля да сменя мотора и скоростната кутия с тези от Evo 3-9. И тук идва вторият въпрос, защото със скоростна кутия на ево, която е за AWD, се чудя дали ще може да се запази предното или задължително трябва да се модифицира колата за да се напасне с AWD. Има доста хора които са минали по този път но информацията е много разпръсната и в случаи неясна, ако някой може да ме упъти със линк с това за което търся или да сподели неговите знания ще съм много благодарен.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Разгледай тук: http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=39070

 

Също кутия и мотор стават само от Ево 1-3! От 4-9 са огледално разположени. Също така всички с GS-T търсят оборудвано магаре от гсх, така че намирането на части за конверсията е зор. Хубавото е, че на 2G всичко от гсх пасва на гс и гс-т bolt-on.

 

А най-общо, всички въпроси, които може някога да ти изникнат относно DSM са събрани в: dsmtuners.com

 

AWD кутия не става за предно, но спокойно можеш да ползваш кутия от GS-T. Запознай се предварително с разликите и спецификите на всеки един модел и тогава ще ти се изяснят доста неща. :icon_rock:

 

:mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за информацията.

Аз гледах един руснак как прави неговия суап и беше използвал американско магаре от GS защото техният а420 мотор също е огледално, но сега ми стана ясно. Единственият проблем са частите които са голямо главоболие да се намерят.

За други, които си мислят да минат по този път, хората сменят заден мост, окачване и диференцял както и резервоар от 4х4 галант (Легнум) защото е по лесно да се намерят в Европа. Това е до колкото разбрах другото е че трябва дълбок джоб :icon_rock: :drive:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

...Това е до колкото разбрах другото е че трябва дълбок джоб :icon_rock: :drive:

 

Това е най-добре, че си го разбрал... хахах

Тунинга на нашите мицута винаги бърка много дълбоко. :D :D :icon_crying:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...