galin80 Публикувано 18 юли 2019 Публикувано 18 юли 2019 Здравейте на всички, от месец съм горд собственик на грандис.Колата е лукс испълнение с кожа и всички екстри ,преди седмица и сложиха газ Landarenco и съм много доволен, но започна да се чува странно скърцане отпред и то най много когато минавам през легнали полицаи може ли някой да ми каже от какво може да е това ако е имал същея проблем благодаря предварително.Също искам да попитам за автомата как е като подръжка и има ли някакви особенности. Цитат
baianto_83 Публикувано 15 октомври 2019 Публикувано 15 октомври 2019 Здравейте на всички, от месец съм горд собственик на грандис.Колата е лукс испълнение с кожа и всички екстри ,преди седмица и сложиха газ Landarenco и съм много доволен, но започна да се чува странно скърцане отпред и то най много когато минавам през легнали полицаи може ли някой да ми каже от какво може да е това ако е имал същея проблем благодаря предварително.Също искам да попитам за автомата как е като подръжка и има ли някакви особенности.Ако скърцането се чува зад таблото, танпон на макферсона. Цитат
Nikolay Ivanov Ivanov Публикувано 16 октомври 2019 Публикувано 16 октомври 2019 Здрасти Колега, тампони на стабилизиращата щанга! Можеш да ги погледнеш и ако са заминали да си направиш следния експеримент - просто ги смазваш, с една спринцовка с игла вкарваш масло между щангата и тампона. Поздрави! Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.