Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

baianto_83

Потребител
  • От него общо

    97
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което baianto_83 е написал

  1. baianto_83

    mitsubishi grandis 2.4

    Ако скърцането се чува зад таблото, танпон на макферсона.
  2. baianto_83

    Проблем Грандис

    Колеги, контактния ключ е. БЛАГОДАРЯ
  3. baianto_83

    Проблем Грандис

    Благодаря, ще пробвам и ще пиша резултата.
  4. baianto_83

    Проблем Грандис

    Не завърта изобщо.
  5. Здравейте, колеги имам проблем с палене то. Автомобила е Грандис 2.4бензин,при първоначално стартиране няма проблем - пали от първия път, но след това вече не пали. Въртя ключа и нищо не се случва-вадя ключа, пъхам го обратно, пали. Понякога става и без да го вадя само с връщане. Някакви идеи.
  6. baianto_83

    Окачване грандис

    Колега днес ходих в сервиз с добро отзиви във форума и ми казаха,че проблеми с окачването нямам ,хлопането било от износени рамена на чистачките. Та би ли ми дал съвет как да проверя сам лагера на Макферсъна?
  7. baianto_83

    Окачване грандис

    Здравейте! Аз също съм от Бургас и искам да попитам къде си карате Грандисите на ремонт? Ходих в един сервиз защото имам едно тропане отпред в дясно,казаха ми че е за смяна тампон на Макферсън и веднага си тръгнах.
  8. baianto_83

    Продавам 17" 5х114.3 TOORA

    Здравей! Интересува ме дали стават за Grandis?
  9. Да остава място за гума,но трябва да е права.
  10. Колеги , един глупав но за мен съществен въпрос :Как си почиствате каналите за оттичане на вода под предния прозорец? Днес се опитах да го направя но неможах.Свалих пластмасовата решетка пред прозореца да почистя , но достъпът е много ограничен ,а има кал и листа.Благодаря за помоща предварително.
  11. Колега , при теб каква е цената на този носач,каква марка е?Благодаря!
  12. baianto_83

    Галант 2.0 '97 и 2,5 '99

    Колега , цена на читава рейка? Колата е Галант 2.0 бензин '97г.
  13. baianto_83

    Тема за разхода

    Колеги използвам темата да се оплача и да помоля за съвети.Колата ми е Галант 2.0 136 к.с 1997 г. комби,с ГИ Фобос,а проблема ми е ,че разхода е 13-15 на 100км смесено каране.Ходих при Човека който ми я слага,върза я на комп. казва че всичко е добре и сместа е даже малко по-добра от на бензин.Преди това ходих защото имаше едно придърпване точно на 2000 об.,след като смених ,свещи,кабели(лули),възд. и филтрите на ГИ ,ходих и малко ми обогати сместа и резултата е 13-15 разход.Каза ми че ако продължава така ще сменям бубините.Та питам аз Възможно ли е от неизправни бубини да гори така?Как да ги диагностицирам сам мога ли и ако ли не на комп. диагностика ще покаже ли че бобините са за смяна? :icon_hmm: :icon_hmm: :icon_hmm:
  14. baianto_83

    Галанта е болен

    Накладките ми са Акебоно,но тези накладки са на около 2 години,минали са вече 3 прегледа от които 2 успешно и един както казах неуспещно.
  15. baianto_83

    Галанта е болен

    Прегледах отново спирачната система за този проблем,дисковете са с дебелина 1 см. накладките са наред,течност стига до цилиндъра и няма въздух,цилиндърчето се движи....чудя се възможно ли е да е от този "разпределителен клапан"който е след АБС-а и се намира под него в коша на двигателя.Някой може ли да обясни ролята на този клапан?
  16. baianto_83

    Галанта е болен

    Не съм ги мерил но изглеждат добре нямат язви и такива работи,а пък що се отнася до карането колата няма ден в коъто да не е карана.
  17. baianto_83

    Галанта е болен

    Накладките са нови,аз съм ги сменял заедно с предните и като направи проблем съм обезвъздушил системата.Интересното е че от тогава съм ходил няколко пъти да минавам преглед и не е имало проблем -до сега. Благодаря за съвета.
  18. baianto_83

    Галанта е болен

    А по 1-ви и 2-ри проблем какво ще кажете?
  19. baianto_83

    Галанта е болен

    Не съгурен обаче в болките дайте мнения дали правилно разсъждавам :icon_hmm: :icon_hmm: :icon_hmm:
  20. Колеги след дълга командировка извън града се налага да се захващам с ремонтите по Галанта. 1.Имам проблем със задните спирачки-и двете колела не спират доказано на валяците-свалях апаратите буталата се движат няма течове водачите съм ги изчисти и пресмазал и пак същата работа.Бъзможно ли е проблема да е от така наречения "кантар" ?Да е корозирал и да не дава нужното налягане? 2.Имам едно странно потропване отпред в дясно като завивам на ляво и в същото време минавам по неравности.Когато карам на право потропването го няма.Предполагам правия носач?Прав ли съм и как се диагностира? 3.Трябва и ролка да сменям ,че при първоначално запалване на двигателя се чува страшно свирене за около 10-15 сек.Колко горедолу струва ролката на хидравликата и климатроника? 4.Искам да попитам и нещо друго.При правилна работа на климатроника,каква е най-ниската температура която се отчита на духалката-приблизително? Колеги, колата е Галант 97г. 2.0 бензин 136к.с. Благодаря предварително за помоща! :D
  21. Сега последно какво стана със срещата има дата и час но няма място? :icon_thumbup:
  22. Неделя става . Други ...? :icon_thumbup: :icon_thumbup:
  23. Аз съм съгласен :mitsu-smiley: :icon_thumbup:
  24. Никой не поема инициативата . За тази събота 17.03.2012 какво ще кажете? :drinks:
  25. Хаъде бургазлий няма ли да се събирате да дойда и аз да се запознаем.Доста :mitsu-smiley: -ки щъкат из града.
×
×
  • Създаване...