Mitko 1464 Публикувано 25 април 2019 Сподели Публикувано 25 април 2019 Здравейте колеги, вчера свалих дросела да го излъскам, и стана така че половината гарнитура беше залепнала на тялото а другата част на основата, и като се позагледах установих че липсват парчета отдолу, опитах се да я сваля по някъкъв начин за да ми изрежат нова, но освен с изстъргване по друг начин не успях! Търсих в Плевен такава гарнитура, но уви - няма! Моля ако някой може да ми продаде дори стара, да изрежа по нея нова, модела е Каризма 1.8 GDI 125к.с. Благодаря предварително Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
milenjs Публикувано 25 април 2019 Сподели Публикувано 25 април 2019 Може и да намажеш с масло например, да притиснеш едно парче хартия и да си направиш друга с малко играчка. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mitko 1464 Публикувано 26 април 2019 Автор Сподели Публикувано 26 април 2019 Даа, ама аз не помня дали гарнитурата беше само по периферията или имаше и към средата Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valboss Публикувано 26 април 2019 Сподели Публикувано 26 април 2019 Цяла е - https://partsouq.com/en/search/all?q=MD184046 Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mitko 1464 Публикувано 30 април 2019 Автор Сподели Публикувано 30 април 2019 Гарнитурата е поръчана, на 13.05,ще е при мен! Всичко общо 8.50лв Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.