Санди81 Публикувано 24 април 2019 Публикувано 24 април 2019 Здравейте колеги от скоро съм собственик на Митсубиши Грандис бензинов мотор с ръчни скорости, почна да ми изключва първа предавка понякога не постоянно, молбата ми е ако сте имали такъв проблем да споделите, дали проблема е в кутията или може да се окаже нещо друго благодаря ви предварително. Цитат
ivagor Публикувано 30 април 2019 Публикувано 30 април 2019 Здравейте колеги от скоро съм собственик на Митсубиши Грандис бензинов мотор с ръчни скорости, почна да ми изключва първа предавка понякога не постоянно, молбата ми е ако сте имали такъв проблем да споделите, дали проблема е в кутията или може да се окаже нещо друго благодаря ви предварително. Здравей. Какво имаш предвид под "изключва" първа скорост? Цитат
Санди81 Публикувано 1 Май 2019 Автор Публикувано 1 Май 2019 При потегляне изключва, на моменти не иска да влезе докрай а все едно наполовина,намествам я , аварийните не ми работят и ме навежда на мисълта че нещо е бутано там( бушоните са здрави проверих) просто физически ми е трудно да стигна до майстора ми , питам да знам къде да търсим проблема като ида при него. Цитат
DJ Tymbi Публикувано 1 Май 2019 Публикувано 1 Май 2019 При потегляне изключва, на моменти не иска да влезе докрай а все едно наполовина,намествам я , аварийните не ми работят и ме навежда на мисълта че нещо е бутано там( бушоните са здрави проверих) просто физически ми е трудно да стигна до майстора ми , питам да знам къде да търсим проблема като ида при него.....най вероятно не е ск. кутия проблема, а в жилата и/или тампоните им......те са скъсани и има голям луфт в пеперудата и не и стига ход да довключи скорост.... Цитат
Санди81 Публикувано 2 Май 2019 Автор Публикувано 2 Май 2019 ....най вероятно не е ск. кутия проблема, а в жилата и/или тампоните им......те са скъсани и има голям луфт в пеперудата и не и стига ход да довключи скорост....Благодаря много за информацията . Цитат
Санди81 Публикувано 8 Май 2019 Автор Публикувано 8 Май 2019 (редакция) Здравейте, днес отворих отпред покрай скоростния лост, буксата на аварийните беше откачена, кабели от касетофона висяха( може и те да са пречили),за сега се държи добре, аварийните работят, касетофона си е на мястото вече че беше на криво, който е бутал доста неграмотно го е направил. Редактирано 8 Май 2019 от Санди81 Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.