Санди81 Публикувано 24 април 2019 Сподели Публикувано 24 април 2019 Здравейте колеги от скоро съм собственик на Митсубиши Грандис бензинов мотор с ръчни скорости, почна да ми изключва първа предавка понякога не постоянно, молбата ми е ако сте имали такъв проблем да споделите, дали проблема е в кутията или може да се окаже нещо друго благодаря ви предварително. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivagor Публикувано 30 април 2019 Сподели Публикувано 30 април 2019 Здравейте колеги от скоро съм собственик на Митсубиши Грандис бензинов мотор с ръчни скорости, почна да ми изключва първа предавка понякога не постоянно, молбата ми е ако сте имали такъв проблем да споделите, дали проблема е в кутията или може да се окаже нещо друго благодаря ви предварително. Здравей. Какво имаш предвид под "изключва" първа скорост? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Санди81 Публикувано 1 Май 2019 Автор Сподели Публикувано 1 Май 2019 При потегляне изключва, на моменти не иска да влезе докрай а все едно наполовина,намествам я , аварийните не ми работят и ме навежда на мисълта че нещо е бутано там( бушоните са здрави проверих) просто физически ми е трудно да стигна до майстора ми , питам да знам къде да търсим проблема като ида при него. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DJ Tymbi Публикувано 1 Май 2019 Сподели Публикувано 1 Май 2019 При потегляне изключва, на моменти не иска да влезе докрай а все едно наполовина,намествам я , аварийните не ми работят и ме навежда на мисълта че нещо е бутано там( бушоните са здрави проверих) просто физически ми е трудно да стигна до майстора ми , питам да знам къде да търсим проблема като ида при него.....най вероятно не е ск. кутия проблема, а в жилата и/или тампоните им......те са скъсани и има голям луфт в пеперудата и не и стига ход да довключи скорост.... Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Санди81 Публикувано 2 Май 2019 Автор Сподели Публикувано 2 Май 2019 ....най вероятно не е ск. кутия проблема, а в жилата и/или тампоните им......те са скъсани и има голям луфт в пеперудата и не и стига ход да довключи скорост....Благодаря много за информацията . Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Санди81 Публикувано 8 Май 2019 Автор Сподели Публикувано 8 Май 2019 (редакция) Здравейте, днес отворих отпред покрай скоростния лост, буксата на аварийните беше откачена, кабели от касетофона висяха( може и те да са пречили),за сега се държи добре, аварийните работят, касетофона си е на мястото вече че беше на криво, който е бутал доста неграмотно го е направил. Редактирано 8 Май 2019 от Санди81 Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.