Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Санди81

Потребители
  • От него общо

    14
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Санди81 е написал

  1. Все още не съм намерил щора
  2. Здравейте търся щора за Митсубиши Грандис, взех колата без нея и не мога да оставя куфарите с инструменти в багажника без нея поне, номера ми е 0887175940-Александър
  3. Здравейте колеги днеска смених пружините с нови Каяба и задницата се вдига на 72 сантиметра е калника от земята, старите бяха счупени по 1 оборот, на пръв поглед и возия не може да се разбере освен клекналия й вид а даже успях да закарам цяла кухня от Русе до Варна без проблем, явно предишните собственици са дърпали каравана и са я претоварвали.
  4. Моят Грандис и той е клекнал, с 300 зора намерих пружини които ги чаках месец(тази седмица ще ги сменям и ще кажа как е), виждал съм друг с така наречените балони ( въздушна възглавница в пружината) доста вирната беше и май около 90 лева струва.
  5. Колега моят е с 3 седалки, до колкото разбрах свалянето е много трудно развиват се релсите но въпреки това не се отказвам от тази кола, пробвай си късмета в Фейсбук евентуално, за съжаление тук се разбира от Неутрони пневмо ускорители на ураниеви стабилизатори зад десния подкалник (с риск да бъда изхвърлен от форума).
  6. Здравей колега аз карам такъв звяр от 3 месеца ( жена и кола на късмет) виж как са предавките има някакъв проблем със скоростите понякога на тия коли, като цяло е страхотен автомобил, имал съм немски возила до сега че и бусове ама съм доволен от покупката, може да се наложи смяна на пружините отзад ако е дърпала каравана някои слагат така наречените балони но не съм им фен, с две думи смело напред и малко пари и търпение за да влезе в релси и да си знаеш че си изряден.
  7. Здравейте пичове, извинявам се много но като пуснах тема за проблем със скоростите защо никой не ме светна че има някакъв си лагер който е проблемен, нали обменяме опит, това ми е първата японска машинка и очаквах малко помощ, недай си боже да попитам за компютъра няма и да получа явно информация, DJ Tymbi единствено пое инициатива да помогне, може би се налага да се обръщам само към него,в Volkswagen форума не съм имал такова мълчание, не искам да обидя никой но не е нормално според мен, вземи кола после питай и ще чуеш мълчание.
  8. Темата е за триене, джантите са спазарени.
  9. Здравейте ако темата не е за тук моля да се премести, купих си Mitsubishi Grandis но е с 18 цола джанти който не са за мен и моето каране, снимах всичко което успях да намеря поствам линк https://m.bazar.bg/obiava-25446932/barter-dzhanti-18-tsola , търся 16 цола гумите са износени, 0887175940-Александър
  10. Здравейте, днес отворих отпред покрай скоростния лост, буксата на аварийните беше откачена, кабели от касетофона висяха( може и те да са пречили),за сега се държи добре, аварийните работят, касетофона си е на мястото вече че беше на криво, който е бутал доста неграмотно го е направил.
  11. Благодаря много за информацията .
  12. При потегляне изключва, на моменти не иска да влезе докрай а все едно наполовина,намествам я , аварийните не ми работят и ме навежда на мисълта че нещо е бутано там( бушоните са здрави проверих) просто физически ми е трудно да стигна до майстора ми , питам да знам къде да търсим проблема като ида при него.
  13. Здравейте колеги от скоро съм собственик на Митсубиши Грандис бензинов мотор с ръчни скорости, почна да ми изключва първа предавка понякога не постоянно, молбата ми е ако сте имали такъв проблем да споделите, дали проблема е в кутията или може да се окаже нещо друго благодаря ви предварително.
×
×
  • Създаване...