Премини към съдържание

Въпрос за съвместимост на предни брони на Lancer X Sedan & Sportback


Slyze

Препоръчано мнение

Привет,

 

Имам нужда от компетентното мнение на колегите от форума. Питането ми е свързано с това дали предните брони на Седана и Sportback-а са взаимозаменяеми.

 

По конкректно питам дали предната броня на Sportback-a би паснала на седан? През последните 3 години бях горд собственик на 1.8 Lt/ 143 hp Sportback и сташно много харесвам цялата хромирана лайсна,която опасва решетките на предната броня.

Питам се защото ако са взаимозаменяеми с удоволствие бих обмислил подобна подмяна защото смятам,че бронята на Sportback-a е доста по-красива и стилна от прекъснатата линия на предницата на седана.

Ще се радвам да дадете съвети и мнения по този казус.

Поздрави и безаварийно !

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не се сменя просто така. Има 10-15 различни части, корите отдолу са различни. Имаше някъде списък с частите за тази трансформация.

Ама щом е за едната хромирана лайсна не си струва смяната на цяла броня. Купуваш си горната част на решетка ама за най-ниското ниво на оборудване, тя не е хромирана. Купуваш една универсална хромирана лайсна и я лепиш по страните на трапеца. Същият ефект на много по-ниска цена.

 

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...