ivagor Публикувано 3 октомври 2018 Публикувано 3 октомври 2018 Здравейте. От днес съм собственик на Грандис...пак ме повлече към любимата марка. Колата е 2010а, бензин, малко километри от тук е купувана и има история. Всичко ми допадна..все пак търся кола за близначета...та Грандиса покри всички критерии. Всичко е Ок...ама си е тръгнала ръждица отдолу и то само по носачите от вътрешната страна. Та...това нормално ли е? И...колко да ме притеснява това? Ще се постарая да сложа снимки но ще съм благодарен са ваши мнения. Цитат
milenjs Публикувано 5 октомври 2018 Публикувано 5 октомври 2018 Недей гледа носачите. Пробвай дали има място лапетата да играят вътре :icon_thumbup: Цитат
s_star Публикувано 6 октомври 2018 Публикувано 6 октомври 2018 (редакция) Здравей колега, ръждата винаги си намира начин да тръгне. Има препарати за борба с това, но задължителното е почистванена метала и последваща обработка срешу корозия. Руснаците дават идеи с поцинковане на метала - виж в youtube.Странно как кола от 2010г. е с този проблем, но химиите не прощават.Със здраве да си я ползвате и милиони км без повреди http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gif. Редактирано 6 октомври 2018 от s_star Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.