Премини към съдържание

Hyundai Santamo = Space Wagon?


peres

Препоръчано мнение

Привет ,

 

Вече избрах следващата ми кола (и 1во Мицу) да е Space Wagon. Благодарности на всички , споделили тук толкова ценна информация за всичко що касае модела - беше ми от голяма полза :-)

 

Днес търсейки в нета попаднах на модел Mitsubishi Santamo - след по детайлно търсене разбрах че е Hyundai Santamo - прилагам линка от autobild.de:

 

http://www.autobild.de/artikel/Themen-Test...ance_34088.html

 

За съжаление не съм много на "ти" с немския, та само подразбрах, че 1998 Мицубиши прекратява производството на Вагон (конкретната версия) и продава на Хюндай модела - който се произвежда след това в Корея още няколко години.

 

Ще съм благодарен , който има повече инфо (или опит със Santamo) да сподели - изцяло ли е Wagon ? (двигател, окачване и т.н.) Ако е така, с качеството на Мицу ли е? Изобщо струва ли си да се взема Santamo? - Моля не ме вземайте за еретик :-) Просто Santamo може да се намери, както гледам, на по-малко километри, което не е за пренебрегване.

 

Благодаря предварително :-)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ами хората са казали - не съм богат за да купувам евтино ;) И какво значи на малко километри??? Показанието на километража? Не знам лично мое мнение е да не се заглеждаш по такива "клонинги" - вземи си оригинала. Вагончето ми е второто Митсубиши и съм много доволен от него - и като изработка и като вървене. Имам и Колт, дърт (84) не знам вече колко километри съм му врътнал (2 години не ми работеше километража заради скъсано жило) но просто е неубиваем, особенно двигателя. Карал съм го къде ли не - за риба, по гори, на дупки не намалям, маслото му сменям с М10D от варел за 2.50 литъра и машинката си е все още оса, направо мърка, само на LPG че бензина скъп. Успех и не му мисли - оригинала си е оригнал!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

благодаря ти за мнението :-) в случая обаче нямах предвид по-евтино, напротив Santamo-to е почти с еднаква цена като Wagon, дори и по-висока в някои обяви - все пак автомобила се произвежда след 98, а няколко години по-нова кола се отразява на цената при всички случаи. Между другото се оказа , че Мицу са продали модела и на още 2 американски компании, та го има с няколко имена на пазара. Конкретно се поинтересувах за Хюндай - все пак марката отдавна вече не се води "алтернатива" - доказаха се на пазар - а и само погледни колко км и време издържаха ОК такситата с разни модели в Софийския ад ... та идеята ми беше, при положение че е произведено в заводите на Хюндай, и ако всичко си му е Мицу , а не няква интерпретация - не следва ли да е качествено? Иначе си абсолютно прав - оригинала си е оригинал - спор няма, но понеже на този етап не мога да си позволя да си сменям колата на 2-3 год, та затова разпитвам повече и за алтернативи :-) а иначе съм си фен на Мицу от времето , когато бяха едни от малкото коли различни от соц марките , дето можеха да се видят на нашто море. Тогава даже им казвах МицубУши :-) - звучеше ми по яко :icon_rock:

 

та ... ще сподели ли някой за Сантамо, ако знае нещо конкретно или има преки впечатления?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Вече го разгледах - не намерих нищо по темата. Даже и се регистрирах, но така и не успях да поместя питането си ..... както и да е , благодаря ти :-)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...