Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Не пали помагайге 1.9TDI


gergefan

Препоръчано мнение

Здравейте колеги моля помагайте.Моята Каризма не исках да запали или ако запали пали трудно"Става въпрос за първото палене ".А и след това като престой 1-2часа пак зор но запалва.Сменени са подгревните свещи.Като отказа да запали първия път видях че сълзи от кабела на авансаторният клапан.Естествинно газ до моргата и взех друг.Колата запали макар и трудно,покарах я малко но не ми хареса сякаш спъната.Реших да сменя горивния филтър,същата работа даже по зле.Викам смучи въздух,реших да сложа клапан на нафтата.Направо трагедия пали и рязко се изфорсирва и угасва.Давам на контакт чакам да напомпи пали изфорсирва се и угасва сякаш не може да засмуче нафта.махнах го запали.Да вметна и че един бял пушек вади като я изфорсирва и тече от ауспуха нещо като черен конденз. Тази сутрин не искаше и да запали въпреки че понапомпих с помпата да обезвъздуша ГНП-то.Реших да не я мъча да не скапя акумулатора.Даите идеи какво може да е.

Редактирано от gergefan
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Готово оправих я оказа се клапана за гасене и палене един такъв със синя пластмаса отгоре смених го с един от моргата и о чудоооооо! :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :icon_rock: :icon_rock: :icon_rock: :icon_rock: :icon_rock:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...