Премини към съдържание

ГНП


endo

Препоръчано мнение

Здравейте колеги. Става дума за 2000 куб. ТД 90к.с. 1998г. моля за помощ ако някой е е подобен проблем или идеи от какво може да е.

Сутринта колата не иска да запали (не я бях карал от четвъртък) беше и паднал акамулатора, викнах приятел който да ми даде ток но така и не запали, започнах да помпам на филтъра за да подкачи ако е върнало, но пак не иска след което започнах да разкачам и маркучите за горивото, до ГНП-то идва нафта и няма проблем, но след него не иска да пусне нафта като разхлабвам тръбичките за към дюзите едва едва почва да сълзи, залях с около 20 литра вряла вода пуснах сешуара на жената за около час и половина да грее и нищо. Дали това ще е заминало ГНП или е възможно нещо вътре да е замръзнало.

Колко горе долу струва едно ГНП (Денсо) за тези автомобили или ремонтът му.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Може да е позамръзнала нафтата някъде ,миналата година имах подобен проблем ,но в много по минусови температури.

След като вечерта я бях карал сутринта не запали .Съборих акумулатора от въртене,докато се зареждаше ,извадих горивният филтър и изсипах всичко от него ,сложих го ,обезвъздушаване и започна да има признаци че ще запали .По изчаках още час и запали първата минута издаваше толкова странни звуци който никога не бях чувал .А иначе би трябвало да може да се замери помпата за да се види дали е от нея .

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Зареди си хубаво акумулатора и най-вероятно ще запали.Моята вчера отидох на работа и не съм затворил багажника хубаво,12 часа са светили плафоните и акомулатора ми беше паднал.Дадоха ми ток и с мъка запали(много въртене но уморено)Сложих акомулатора на зарядно и след 10-на часа зареждане колата си запали нормално.Явно искат стабилен стартов ток.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Акумулатора не е първа младост но е 74 ампер-а със стартов ток 680 ампера .... доста повъртях след като ми дадоха ток (от 9 часът до към 12) и на дърпане я пробвахме пак не стана в момента е вкарана в гаража на един приятел на топличко и за зареждане на акумулатора. Дано запали днес :icon_crybaby:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...