Премини към съдържание

endo

Потребители
  • От него общо

    14
  • Регистрация

  • Беше тук

За endo

  • Рожден ден 12/08/1985

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Galant TD 2.0 90к.с.

Интернет контакт

  • Skype
    juvenile1985

endo's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте колеги, скоро си купих Грандис бензинов с ръчка и монтирана газова на BRC. Проблема е че светва лампата на тракшъна особено след попадане в задръстване, които в София не ни липсват, а когато колата се кара вечер много рядко светва грешката на таблото. Възможно ли е да е нещо като фабричен проблем тъй като 90% от колите които пробвах им светеше перманентно лампата на тракшъна също така в ниските обороти има леко претрисане все едно са му паднали оборотите. Като цяло колата си е за сериозна диагностика, но ми казаха че в Балканстар ще ме отрежат заради газта има ли някъде читав диагностик който да и разчете болежките. Благодаря предварително.
  2. endo

    ГНП

    Акумулатора не е първа младост но е 74 ампер-а със стартов ток 680 ампера .... доста повъртях след като ми дадоха ток (от 9 часът до към 12) и на дърпане я пробвахме пак не стана в момента е вкарана в гаража на един приятел на топличко и за зареждане на акумулатора. Дано запали днес :icon_crybaby:
  3. endo

    ГНП

    Здравейте колеги. Става дума за 2000 куб. ТД 90к.с. 1998г. моля за помощ ако някой е е подобен проблем или идеи от какво може да е. Сутринта колата не иска да запали (не я бях карал от четвъртък) беше и паднал акамулатора, викнах приятел който да ми даде ток но така и не запали, започнах да помпам на филтъра за да подкачи ако е върнало, но пак не иска след което започнах да разкачам и маркучите за горивото, до ГНП-то идва нафта и няма проблем, но след него не иска да пусне нафта като разхлабвам тръбичките за към дюзите едва едва почва да сълзи, залях с около 20 литра вряла вода пуснах сешуара на жената за около час и половина да грее и нищо. Дали това ще е заминало ГНП или е възможно нещо вътре да е замръзнало. Колко горе долу струва едно ГНП (Денсо) за тези автомобили или ремонтът му.
  4. endo

    Носачи задна ос

    Здравейте колеги и благодаря за бързите отговори frantic_ Полезна снимка за която изказвам истинска благодарност Bogdan Hlebarov Благодаря и за твоите съвети ще имам в предвид препоръките ти (П.П. амаортесьорите са на около 6 месеца чисто нови Kayaba мисля че не би трябвало да имам проблеми от тях но ще накарам майстора да им хвърли по един поглед) plamen nikolov може ли да ми кажеш горе долу някакъв ориентир като цена колко пари ти излезе горе долу цената на носачите от Балканстар
  5. endo

    Носачи задна ос

    Здравейте колеги. Имам Галант 98 година дизеловият двигател седан разхлопа се задницата доста и я вкарах в сервиз казаха ми че тампоните на носачите от задната ос напаво са си заминали и в момента возията е отвротителна, но се оказа и че не се продават като резервни части или поне ги няма при дилъри като Inter Cars, Auto Kelly, Euro 07 и подобни. Исках да питам някой срещал ли се е с този проблем и намерил ли му е решение предполагам че в "Балканстар" ще ми свършат работа но може би вече цената ще е коренно различна.
  6. endo

    Рамо на чистачките

    Благодаря много станаха като нови
  7. Здравейте колеги днес по време на така хубавият сняг ми се откачи главното рамо което задвижва чистаките ... успях да го сложа и пуснах климатроника на макс за да топи снега и да чисти само вода от стъглото за да няма напрежение и усилие в задвижването, въпросът ми е как да го направя така че да не се откачи при следващият по-силен снеговалеж. Благодаря Ви предварително за съдеиствието.
  8. Здравейте Колеги, издирвам както пише и в заглавието тампони за предният мост ... оказа се че са голям проблем след като смених цялото окачване на предницата и не съм забелязал тези тампони сега цялото окачване отново е заминало хлопа и тропа като каруца ... а не мога да издържам да я слушам в това и състояние много хора ми казват да я продам и да взема нещо друго, но тази кола ми лежи на сърцето и не мога и не искам да се разделям с нея. Моля ако някой може да ми даде сайт в който ги има тези тампони за да ги поръчам или поне да видя колко пари ще ми трябват още. Благодаря Ви колеги и се извинявам ако темата не е на правилното място.
  9. endo

    Проблем с трансмисия

    Здравейте отново, вече имам някакви по сериозни насоки за проблемът ми със скоростите и съответно въпрос, възможно ли проблемът да идва от липсващо масло в скоростната кутия. Снощи с един познат я пробвахме и при потегляне или увеличаване на скороста се чува едно виене (леко стържене), което го наведе на тази мисъл. Когато колата е на Свободна го няма или когато си върви на обороти или вече е набрала скорост. Въпросът е малко ритуричен като цяло за идният Уйкенд ще се свържа с @DJ Tymbi да я погледне, но да знам и за какво да го насочвам.
  10. endo

    Проблем с трансмисия

    Ми надявам се че ми остана само една 1000 която да вложа по нея на този етап а страшно много ми се иска да я изкарам на по дълга разходка, но за сега не искам да рискувам даже ако не ми се налага седи в паркинга за да не я натоварвам излишно.
  11. endo

    Проблем с трансмисия

    Мне проблема е и при потегляне и при го дава само на първа и втора предавка, от трета нагоре няма никакви проблеми с превключването. Просто тази седмица нямам време да я закарам на сервиз а до другата седмица се опасявам да не я скапя ако ми се налага предимно да потеглям от 3-та както вчера и в КАТ софия беше за регистрацията и
  12. endo

    Проблем с трансмисия

    Ми педала на съединителя е много мек да кажем че е почти като нов (сравнявам с твърдият педал на старото возило) не се усеща да приплъзва започва да отлепя на около 2-3 сантиметра в началото. Скоростите не влизат нормално както и при работещ така и при неработещ двигател.
  13. endo

    Проблем с трансмисия

    Да мен също ме ориентираха към синхронизатори и помпите, но също така ми казаха и за други модели коли който под скоростният лост имали някакво подобие на ябълка която се износва и от това може да е проблемът също запознати ли сте дали Галантите имат подобно нещо за да знам при откарването и в сервиз дали няма да решат да ме врътнат с нещо което е сложно и скъпо.
  14. Здравейте, наскоро реших да се хвърля на японските автомобили и си взех галант от 98 година дизеловата модификация с ръчна трансмисия. Като цяло при огледа и тестовото кръгче нямах никакви проблеми, но малко след това установих че на моменти 1 и 2 скорост влизат трудно, а по някога и неискат, чат пат докато вися на светофарите и си пойграя със скоростите, но най-вече след включване на задна предавките започват да си влизат нормално, до следващото спиране. Някой имал ли подобен проблем (при търсене в търсачката не попаднах на подобни) и може ли да дадете някакви насоки от къде може да е проблема и евентуален начин за решението му. Благодаря Ви предварително.
×
×
  • Създаване...