Премини към съдържание

Скок от Lancer X към Lancer Evo X


Препоръчано мнение

Привет колеги, напоследък доста ме глозга идеята да сменя Лансъра с ЕВО. Карам 1.8 Sportback бензин и като поддръжка освен аз и останалите ми колеги в офиса са очаровани. Имам възможността да закупя ЕВО 10 стоково и желая да си остане така. Въпросът ми е колко би ми струвало удоволствието. Чета че бая гориво гълта но освен това какви са слабите места, колко капризна е SST кутията и т.н. Благодаря предварително

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ево не се купува за да остане стоково ;) Да не говорим, че такова много трудно ще намериш.

Колко би ти струвало? Ево Х е рядкост и цената им се покачва вместо да пада, та то е по-рядко от GT-R, бентлита, ламбота и всякви такива екзотики в мобилето.

Гълта бензин стабилно, минимум 98 октана. В момента ми гълта около 14 с нормално каране, ако не е задръстено. Със задръстване скача на 18-20. Зимата е повече.

 

И преди съм казвал, че поддръжката на обикновен Лансер и Ево Х е съвсем различна. Казвам ти го като собственик и на двете. Всичко му е по-скъпо - съединител, накладки, дискове, масла, филтри и т.н.

Помпата на AWC системата се скапва при всички, моята е ремонтирана 2 пъти и при още 3 евота с които поддържам контакти и при тях се скапа. Ако е ръчка, съединителя е консуматив.

Вземи прочети малко теми в този раздел, всичко това сме го коментирали, не искам да се повтарям отново...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...