Премини към съдържание

Климатроник


v.k.

Препоръчано мнение

Добър ден,

Днес сутринта реших да си пусна парното и така започна всичко,

започна да излиза студена струя, вдигнах градусите на 32 и нищо не се промени. Смених режимите да пусна климатика да духа и ми направи впечатление, че когато натиснех снежинката на климатроника вместо първо да се покаже само тя на дисплея и при повторно натискане да се покаже надпис ЕСО под снежинката, направо се появяваха и двете (снежинка с надпис ЕСО) и при трето натискане на снежинката на климатроника изчезваха, но не започваше да духа топло. Това ставаше независимо от къде идва потокът на въздуха, дали от вън или върти в купето. Колата загрява и работи нормално Каризма 1,8 GDI 125 к.с. 99г.

 

Моля за съвет :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 3 седмици ...

Иска обезвъздушаване на термостата , по принцип колата сама се обезвъздушава, но го направи ти за всеки случай, другият ти вариант на който аз залагам е , че трябва да си долееш антифриз , но не в разширителния съд , а в капачката на радиатора, докато е запалена колата на отворена капачка се долива докато застане до горе (да се вижда антифриза) и нали знаеш , че при проверка на антифриза в радиатора на напълно студен мотор , нивото му винаги трябва да е до капачката :) УСПЕХ :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...