Премини към съдържание

Аутлендър 1 ел.проблем


Препоръчано мнение

Здравейте, колеги!

От скоро съм собственик на Митсубиши Аутлендър 1, 2004г, 4g63.

Имам един проблем и се надявам някой да удари едно рамо. Тъй. Като взех колата задният ляв прозорец не работеше. Чува се нещо като цъкване като натисна бутона, но нищо не се случва. От скоро започна да не работи и автоматичното сваляне и вдигане на шофьорския джам. Надолу трябва да се задържи бутона, докато слезне максимално до долу, а нагоре със задържане на бутона - вдига се околу 10см и спира. И така постоянно на по 10см го вдигам, докато се затвори до горе.

Доста е неприятно. Ако има някой, който може да помогне за за този проблем - бирата е от мен!

Благодаря предварително!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Според мен трябва да се "обучат" стъклоповдигачите. Имах рено преди време и правеше така след сваляне на клемите на акумулатора. За обучение /не съм сигурен/ задържаш бутона до крайно сваляна на прозореца и след това до пълно затваряне врата по врата.

позdрави!!!!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, колега, но няма такова нещо. Автоматика се оправи сам при незнайни обстоятелства,но задния прозорец все още само се чува цъкване като от реле и нищо повече!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Това което описваш като проблем при мен се появи зимата,след като паднаха температурите под -10.И така до март шофьорския не се ползваше,после се оправи сам и сега си е ок.За цъкането на задния прозорец,като не ги ползвам доста време ми се случва да ми залепне стъклото за уплатнението горе и като се опитама да го сваля замо цъка,това е изключвателя на стъклото.Пробвай да го раздвижиш малко или да му помогнеш с две ръце като някой друг го пуска.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...