Премини към съдържание

Блокирал двигател - Lancer 2009, 1.8 MIVEC


Maranello

Препоръчано мнение

Здравейте,

 

Случи се много неприятен инцидент с Лансъра ми и се опасявам, че става въпрос за блокирал двигател. Случи се на АМ Хемус, репатрак я докара до София и сега трябва да се върне някак към живота.

 

Моля за препоръка за сервиз в София, в който могат да свършат всичко - от точната диагноза, до части и извършването на ремонт. С Балкан Стар съм имал достатъчно главоболия за да съм твърдо решен да не се занимавам с тях.

 

Също така ще съм благодарен и ако можете да ме ориентирате какво би могло да ми струва връщането на колата към живот, дори съвсем приблизително в интервал от, до в зависимост от това колко са зле нещата.

 

Благодаря предварително.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

За 4B двигателите май няма ремонтни размери бутала ако се стигне до там. Може би в случая смяна на двигателя ще е по безболезнен вариант. Нека и специалистите се изкажат все пак.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Виж при http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showuser=9 или Ратола София. За цената, най-вероятно ще разбереш след диагностиката.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...