Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Обучение на ключ Space star, проблем


saint056a

Препоръчано мнение

Здравейте, на Space star '03 реших да му изкарам втори ключ. Отидох на ключар, който ми наряза ключа и сложи транспондер. Но имаше проблем да се закачи към obd2 на колата. Пробва с 4-5 машинки и на последната единствено се закачи, но компютъра му поиска някакъв код. Вкара някакъв който каза, че бил по подразбиране за Mitsubishi но не го прие компютъра. Каза ми, че вероятно някой е променил подразбиращия се код и не може да обучи ключа така. Според ключаря единствено със сваляне на имобилайзера и програмирането му на програматор може да обучи и втория ключ и друг вариант няма. Аз отидох в балкан стар Бургас да питам и там казаха 60лв програмиране, ако не стане 20лв.

Въпроса ми е този код за влизане в компа може ли да се променя и само с програмиране на имобилайзера ли ще стане? Да не давам 20 лв. за 2 мин и да ми кажат само:не става. Ключаря за 40лв. каза че с програматор ще ми вкара и втори ключ. Притеснява ме да не удари на камък и да ми прецака и оригиналния ключ. Ако някой е обучавал ключ някъде в Бургас моля да напише.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 месец ...

Здравей колега.Занищо и никога не ходи в Балкан стар пълни некадърници са.Аз имах проблем с имобилайзера но те нищо не направиха 6 месеца само бели нарязахами кабелите на газовато.6месеца само лъжи за кодове от производителя за хакери и т.н.Бягаи далеч от Балкан стар!А сега ще те посъветва едни препатил човек който

1 година не си кара колата заради имобилайзера.Недавай на никой да ти пипа имобилайзера и кодове по колата.Имобилайзера върви комплек с компютара на калота ключа и патронника,неможе да се премахва,заменя и пр.дори нов няма кой да ти го програмира.Незнам на кой ключар си ходил но знам че чип трудно се прави.Чувал съм че най добрия е в "Краставицата" в един гараж от страната на рибарските магазини.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Всеки модел Митсубиши си има код, няма такъв универсален. С правилната апаратура е работа за 1мин. Съвет.... в имобилаизера с програматор не ровете, криптиран е, шанса да убиете колата е голям.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

На мен на Спейс Стара на Краствицата (Бургас) ми го направи...срещу 70 лева :)

 

Това ключаря, който е в "краставицата" с изглед към главния булевард ли? Щото ако е той, при него машинките не проработиха на моята кола.

 

@ Milen_z

То аз от тази оферта се отказах още при споменаването от ключаря, но благодаря, че сподели. Иначе кода за влизане в компа за модела е 8408, според майстора от Ратола Пловдив.

 

Имах път към Пловдив миналата седмица и се отбих в Ратола. Там майстора изкара една машинка (не беше оригиналната за колата MUT III ами нещо на магнети марели) ровеше 10 минути (нещо не ставаше в началото) и накрая пред мен запали с двата ключа. После обаче преди да си тръгна, пробвам аз и с втория ключ неще. Повиках майстора пак, изкара направо един лаптоп и с оригиналната машинка MUT III не успя да се закачи към компа. После пробва и с предната с която уж беше станало, влиза ама не можа да програмира втория ключ. Накрая майстора каза само с оригинален със сигурност ще стане за 100лв., ама с моя късмет нямаха наличен такъв и си тръгнах с идеята ако имам път натам да си изкарам от тях ключ. Макар, че не стана работата (то те не са виновни де) съм доволен от сервиза. Пробваха се достатъчно време да запаметят ключа и ми върнаха парите като не успяха (50лв.). За справка в Балкан стар Бургас ми искаха 60лв. за програмиране на ключа, ако не станело 20лв. :blink: :icon_refuse:

Редактирано от saint056a
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...