Премини към съдържание

Температурен датчик за таблото


B_NESH

Препоръчано мнение

Здравейте, колеги, може ли да ме насочите кой датчик е за стрелката за температура на стрелката на таблото. Открих два датчика - един отляво еднопинов и един отдясно, двупинов.

https://imageshack.com/i/pow8qA0yj

 

Или ...

 

https://imageshack.com/i/pnLPNeLcj

 

Колата си загрява адекватно, термостата си отваря и затваря, перката се пуска, просто на таблото понякога показва, понякога стрелката се отмества съвсем малко, понякога при запалване стрелката се рестартира до долу и после се качва, друг път не, понякога когато колата не е карана и палена, но е на слънце стрелката се е отместила. Сложих газ и по температурата на изпарителя виждам, че колата загрява, но стрелката не мърда, за това мисля, че е датчик. Предполагам, че единия дава инфо на ЕЦУ-то, другия е за таблото, въпросът е кой, за къде е?

Поздрави

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Брей,...туй чудо не е ли много гнило ,че ми отякоха дъртите очи да се пуля да видя фотото,...еми като е загряла колата ,откачи куплунга от датчика който те съмнява и стрелката трябва да падне на земята,ама гледай тоз който е най близък до термостата...тази газ кат си я сложил ,...вързилката правилна ли е!?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...