manol Публикувано 15 юни 2016 Публикувано 15 юни 2016 (редакция) Здравейте, Бих се радвал, ако сте се сблъсквали в скоро време с този проблем и сте попаднали на читав тенекиджия, да споделите. Имам да правя предницата след лека колизия... броня, очиларка, маска, фарове, капак. Поздрави,Манол Редактирано 15 юни 2016 от manol Цитат
Hellrazor Публикувано 15 юни 2016 Публикувано 15 юни 2016 Здравейте, Бих се радвал, ако сте се сблъсквали в скоро време с този проблем и сте попаднали на читав тенекиджия, да споделите. Имам да правя предницата след лека колизия... броня, очиларка, маска, фарове, капак. Поздрави,Манол Имам, зависи колко си капризен Перфектна няма да стане, но мога да ти покажа преди и след.. Цитат
manol Публикувано 19 юни 2016 Автор Публикувано 19 юни 2016 Търсенето приключи. Благодаря на отзовалите се! Цитат
yordanka.hristova Публикувано 30 Май 2023 Публикувано 30 Май 2023 Здравейте моля да ми препоръчате добър автотенекеджия ! Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 31 Май 2023 Admin Публикувано 31 Май 2023 И ние търсим от години такъв за София. Моля ако някой намери да сподели в темата. Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.