manol Публикувано 15 юни 2016 Сподели Публикувано 15 юни 2016 (редакция) Здравейте, Бих се радвал, ако сте се сблъсквали в скоро време с този проблем и сте попаднали на читав тенекиджия, да споделите. Имам да правя предницата след лека колизия... броня, очиларка, маска, фарове, капак. Поздрави,Манол Редактирано 15 юни 2016 от manol Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hellrazor Публикувано 15 юни 2016 Сподели Публикувано 15 юни 2016 Здравейте, Бих се радвал, ако сте се сблъсквали в скоро време с този проблем и сте попаднали на читав тенекиджия, да споделите. Имам да правя предницата след лека колизия... броня, очиларка, маска, фарове, капак. Поздрави,Манол Имам, зависи колко си капризен Перфектна няма да стане, но мога да ти покажа преди и след.. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hellrazor Публикувано 16 юни 2016 Сподели Публикувано 16 юни 2016 Май тука по-добре ще ги видиш Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hellrazor Публикувано 16 юни 2016 Сподели Публикувано 16 юни 2016 Ето и преди Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
manol Публикувано 19 юни 2016 Автор Сподели Публикувано 19 юни 2016 Търсенето приключи. Благодаря на отзовалите се! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yordanka.hristova Публикувано 30 Май Сподели Публикувано 30 Май Здравейте моля да ми препоръчате добър автотенекеджия ! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Admin Светльо Ангелов Публикувано 31 Май Admin Сподели Публикувано 31 Май И ние търсим от години такъв за София. Моля ако някой намери да сподели в темата. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.