Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Пияните прозорци на Аути


Препоръчано мнение

Здр. можете ли да ми кажете за лудите прозорци на аутландър 1 при вдигане стигат до някуде и пак се свалят сами и за да се затворят трябва да натисна над 10 пъти за да стигнат до горе, коя точно част трябва да се смени и серийния и номер ? :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

не трябва ли да се обучат по някакъв начин? имах преди време проблем с люка на колата - не се затваряше плътно и след обучението му всичко си дойде на мястото.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Същият проблем ,но според мен е от мърсотия или опиране на механизма някъде ,защото видимо се усеща ,че се мъчи. Интерсно ,че при топло време ( жега ,лятото ) не ми го прави ,затова се насочвам към вариянта мърсотиика с грес.Все се каня да отворя кората и да видя,какъв е проблема.Ако до месец никой не даде компетентно мнение ,надявам се да ми остане време и да отворя и споделя .

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Преди време се борихме със същия проблем на Аутлендъра на един приятел. Почиствахме, смазвахме, но накрая се оказа блока за управление в шофьорската врата. Временното решение, което измислихме докато си намери блок беше завъртане на кожуха на електромотора на 180 градуса. Така прозореца се сваляше не пресекулки, но се вдигаше автоматично. Естетсвено копчето при натискане надолу вече вдигаше стъклото, но не е болка за умиране.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...