Премини към съдържание

Продавам щори за Мицубиши Лансер Спортбек 5 врати 2009->


Препоръчано мнение

Продавам щори за Мицубиши Лансер Спортбек 5 врати 2009 -> . Щорите са точно по контурите на задните стъкла имат 100% покритие и са специално направени за модела, произведени са в Англия от висококачествени материали , предлагат УВ защита от вредните лъчи на слънцето, създават визия , че колата има тъмни стъкла а всъщност вътре не е много тъмно, веднъж монтирани после лесно се свалят при нужда и имат чанта за съхранение. Едно от предимствата пред затъмняване на стъклата е че можете да си сваляте прозорците до скорост 100км/час и щорите си стоят като не позволяват насекоми да влязат вътре.

В комплекта са включени:

 

Щори 6 отделни части

Комплект планки за монтиране

Чанта за съхранение

Упътване за монтаж със снимки

 

Цена: 200лв като ще трябва да си ги вземете от моят адрес в Пазарджик или доставка по Еконт с наложен платеж до избран от вас адрес плюс разходите за доставката.

Снимки ще кача в гараж за да може да видите как изглеждат, намерете моите коли и там има един сребрист Лансер в неговата галерия съм качил няколко снимки как стоят на моята кола и няколко снимки на щорите които продавам. Аз ги ползвам на старият Лансер и съм изключително доволен.

Редактирано от tonino_g3
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...