Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Покупка на Галант


Pesho88

Препоръчано мнение

Здравейте,

Тава е първата ми тема в този форум, затова предварително се извинявам ако съм нарушил някое правило. След дълго време събиране на средства и трупане на бели коси от старият ми автомобил дойде дългоочакваният момент за неговата смяна. Спрял съм се на Митсубиши Галант (предполагам сте се досетили) и по точно на 2.5 В6 мотора и още по точно на тези двата екземпляра

 

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11454245064770132&slink=d3ofnf

 

http://www.cars.bg/c1552584

 

И двата са регистрирани в БГ та въпроса ми е срещали ли сте ги някъде, знаете ли нещо повече за тях като цяло. Ако не ще се радвам и приемам всякакви съвети и препоръки.

 

Благодаря на всички предварително.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл колега в интелигентния форум и избор за автомобил.Това което мога да дам като съвет е да разгледаш офертите тук в раздел купувам-продавам,но гледай продавача да е с положително реноме тук и няма да сбъркаш.Не искам да споменавам част от съфорумците тук за да не звучи като реклама за тях,чети разгледай подробно и сам ще разбереш от къде и кого да вземеш автомобил.Колкото до автокъщите по-скоро трябва да има някой със теб който е карал подобна кола за да няма после греда.Успех с търсенето :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

В случая може би е добре да споделиш какъв беше стария ти автомобил и какви проблеми ти е създавал, да те насочим правилно ли си се ориентирал. Най-много теми във форума има за Галант, можеш добре да се образоваш за модела, като четеш за него.

Сега обявите са неактивни, но аз ги видях, когато ги публикува. Първата беше Галант преди фейса на около 3000лв на 213000км и имаше доста запазен вид, на който аз съм склонен да вярвам. Втората беше Галант след фейс и с аванс броня на 300000+км, в автокъща, на цена над 4000лв. Аз лично бих избрал първия.

ПП: Във форума не вярвам да има "запален фен" (разбирай да си поддържа колата без да пести сили), който е готов да я подари под 5000лв. Така че ти плащаш, ти преценяш.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Старият ми автомобил е Волво В40 1.8 със ГИ Ловато, и аз не жаля средства и време по поддръжката на автомобила, но тази кола вече ми дойде в повече. Сменял съм какво ли не по нея, но идва един момент в който се замисляш дали има смисъл да се наливат още средства. Та тъка де направих си сметката, че е време за смяна и след много четене се спрях точно на Галант 2.5, двигателя ще се газифицира задължително поради ясни за всички причини, затова не ме бърка, че ще гори примерно 13-15 газ и затова искам големия двигател просто защото удоволствието от шофирането е по голямо с повечко коне под капака. И тъка, към колегата който е видял обявите - стори ми се че на обявата от частното лице имаше на предните бомбета малко избила ръжда това често срещан проблем ли е може ли да се преглътне ако е само там или ...?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ако е само там, би могло да се преглътне. Но ако е там, значи не е само там. :icon_thumbup:

Корозията е често срещан проблем при този модел, както и при доста други, затова трябва да гледаш внимателно.

Но след като обявите са неактивни, потърси си други.

 

ПП: Волвото отговаря като клас на Каризма (предполагам знаеш че са на една платформа). Галант е клас нагоре.

Редактирано от vld1
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...