Kryndon Публикувано 27 декември 2015 Публикувано 27 декември 2015 Здравейте колеги и Весели Празници! Имам техническо запитване, което реших да пусна тук, тъй като става въпрос за компонент от двигател на Галант с 2.4 двигател. Интересува ме точно ето това разстояние, тоест от оста на вала до оста на лагерите на мотовилките. http://kachi-snimka.info/images/klz1290891603o.jpg Предполагам, но не съм сигурен, че валът се закрепя със 7 болта, и би трябвало да е също толкова дълъг, колкото и такъв от 4G63 двигател на Еклипс. Тоест би трябвало и размерът на лагерите да съвпада. Ще съм много благодарен ако някой може да потвърди всичко това. Цитат
Milen_z Публикувано 27 декември 2015 Публикувано 27 декември 2015 От кой 2.4 ГДИ или едноваловия. Хода на буталото според характеристиките от каталога и го делиш на две. Цитат
Kryndon Публикувано 27 декември 2015 Автор Публикувано 27 декември 2015 От кой 2.4 ГДИ или едноваловия. Хода на буталото според характеристиките от каталога и го делиш на две. Ами мисля че от ГДИто. Трябва ми вал, който има общ ход 100мм. Къде мога да намеря този каталог с характеристики? Цитат
Kryndon Публикувано 29 декември 2015 Автор Публикувано 29 декември 2015 Ами мисля че от ГДИто. Трябва ми вал, който има общ ход 100мм. Къде мога да намеря този каталог с характеристики? Намерих каталога. Да, 100мм е. Логично беше, но исках да се уверя че е точно. Сега остава да намеря такъв вал :icon_hmm: Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.