Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Спирачен апарат - заден


BlackWolf

Препоръчано мнение

Здравейте.

 

От известно време колата започна да прави странни проблеми, които според мен са свързани със спирачния апарат. Ходих до оторизиран сервиз, но оттам не бяха сигурни за причина - или спирачен апарат или проблем с ABS.

 

В началото спирачният апарат блокираше и не се връщаше. Не се усещаше при каране докато не се отвори прозореца и се чуе досадният звук на пластината, която стои на накладките, за да предупреждава, че накладките са износени. За около месец смених 2 комплекта накладки.

 

Преди 2 дни при каране с ниска скорост и свободна скорост се усещаше леко придърпване при натискане на спирачката (имах чувството, че в даден момент спирачката държи, а в друг момент просто не съм я натиснал). Също така от време на време задното ляво колело е доста по-топло от другите (самата джанта не е толкова топла).

 

Та въпросът ми е дали някой се е сблъсквал с този проблем и дали можете да ме информирате откъде мога да си закупя спирачен апарат, понеже в оторизираните сервизи цената ми се вижда прекалено висока.

 

Благодаря!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега, преди време аз имах почти същия проблем, описан у тук :http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=31088&st=0&p=298581&hl=+%E7%E0%E4%E5%ED%20+%F1%F3%EF%EE%F0%F2&fromsearch=1entry298581

Дано инфото ти помогне, хубава вечер!!!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за информацията! Сега видях, че и аз съм писал в тази тема, но съм забравил за нея, доста време е минало. Ще видя какво ще правя, понеже честно казано не ми се дават 850лв за спирачен апарат. :icon_crying:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега, преди време аз имах почти същия проблем, описан e тук :http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=31088&st=0&p=298581&hl=+%E7%E0%E4%E5%ED%20+%F1%F3%EF%EE%F0%F2&fromsearch=1entry298581

Дано инфото ти помогне, хубава вечер!!!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...