Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

DVD GPS Модул за Outlander


Препоръчано мнение

Здравейте, отскоро съм собственик на Mitsubishi Outlander. Смятам да си взема двд модул от китайците и бих се радвал, ако някой има поглед върху това.

Колебая се между няколко модела. Някои от тях са със система Android, което ме притеснява, дали след време няма да създава проблеми, ако се натовари както мобилните телефони. Също така и по трудната манипулация на плейъра по време на движение.

Един от моделите е -

http://www.aliexpress.com/item/8-HD-1024-600-Car-DVD-Player-Android-4-4-4-For-Mitsubishi-OUTLANDER-2006-2007/32500800457.html?ws_ab_test=searchweb201556_7_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_10

 

Друг модел, който по ми хваща окото е този-

http://www.aliexpress.com/item/Mitsubishi-Outlander-car-DVD-GPS-navigation-autoradio-headunit-Ipod-BT-3G-TV-HD-LCD-A8-chipset/1693149077.html?ws_ab_test=searchweb201556_7_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_10

 

Но при него не знам как стоят нещата с навигацията. Какви карти се теглят и т.н., докато при Андроида мога да сложа каквато си навигация поискам. Друго нещо което не знам е дали ще разчете субтитри на кирилица. Ще се радвам, ако някой е имал допир с подобни навигации.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

От почти година ползвам това: Witson W2-D8848

Като изключим, че пияният китаец който го беше сглобявал не беше закачил лентовият кабел към дисплея и се изпотих като не тръгна в началото, съм много доволен.

Точно за навигации е по-лесно да се конфигурират когато е с WinMo. Иначе устройството така или иначе си дойде с igo primo и navitel на сд карта, аз само си ъпдейтнах картите и сложих speedcams. Имаше си и модул за управлението от волана.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Малко съм писал по инерция горе. Windows mobile беше по телефоните. В навигациите е Win CE (6.0 на повечето), не че е голяма разликата.

 

Иначе това от вторият линк прилича да е такова. Но на подобна цена се намира и тук. Може да се намира и по-евтино по други бг магазини.

Защото това $529.00 + $52.69 DHL = $581.69, като мине и през митницата, може да стане 1700-1800 лв.

 

На win ce се подкарват igo, igo primo, tomtom, garmin, и още някакви. За плейър е малко по-зле положението. Но при мен този идващ с устройството върши прилична работа и за аудио и за видео

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

А какъв звук вади в сравнение с оригиналния Рокфорд?! Имам познат дето си сложи подобно китайче на пасата и твърди, че много е паднало качеството на звука...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не усетих някаква разлика в качеството на звука.

Малък проблем имам само със силата. С новата мултимедия силата е от 1 до поне 30, като стойности 2-4 са нормални за слушане според скоростта и източника (радио/мп3), 5-6 е достатъчно за леко подскачане от баса, но проблема е, че при звук на 1, още е прекалено силно и малко пречи на децата да спят в столчетата си

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...