Премини към съдържание

Препоръчано мнение

Привет на всички колеги ! От скоро съм собственик на GTO twin turbo vr4 ! Всичко по двигателя си е на японски . Десен волан с много леки забележки. Колата е униклна . Искам малко помощ за части ако някой знае от къде да намеря ?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

:) на мен за части ми съдейства колегата : http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showuser=5493 , много съм доволна от коректността.

Маслото в мицу е Eneos Sustina 0/50, но колата не е ежедневка, и с огледа на по голямото и натоварване на състезания съм избрала това.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 месец ...

Поздравления за уникалната придобивка! Сега, не мога да ти дам съвет откъде да купуваш части в България, защото не живея там, но иначе има много места в Америка, ако това е вариянт за теб... Провери линковете отдолу и ще видиш. Когато ставе въпрос за маслото, препоръчаното масло от Митсубиши е 10W30, но то може малко да се променя, в зависимост от сезона. През лятото по принцип се използва по-гъсто масло, а през зимата се използва по-рядко, заради разликите в температурите. Също така, използвай синтетично масло, а не обикновено. Ако искаш колата ти да стане по-бърза, купи си едно нещо, което се казва "boost controller" на английски и го инсталирай. Има механични такива за около $15 в Америка, но съм сигурен, че и в България ги има. Има и електронни, но те са по-скъпи. Разбира се, първо разбери как точно се инсталира или отиди при специалист, за да не прецакаш нещо. Информация за това има, колкото искаш в интернет. Провери линковете, които съм предоставил в моята тема "Полезни интернет страници за 3000ГТ/Стелт/ГТО" и ще откриеш много полезна информация. Разбира се, всичко е на Английски... Хаиде, успех, и се обаждай ако имаш някакви проблем. Също така, качи малко снимки, за да видим колата, ако това не ти е проблем. :)

 

Ето и линковете, които ти обещах по-горе:

 

http://www.3sx.com/store/comersus_index.asp

 

http://www.jdmenginezone.com/engines/jdm-mitsubishi/

 

https://www.mitsparts.com/

 

https://www.rockauto.com/catalog/raframecatalog.php?ck[year_1995]=true&ck[mkt_US]=true&ck[mkt_EU]=true&ck[mkt_CA]=true&ck[mkt_MX]=true&ck[viewcurrency]=USD&ck[iD]=0&ck[idlist]=0&ck[php_SESSION_ID]=b62mp0bg9daodtpf4re5kpi7h7

 

http://www.ninjaperformance.com/

 

http://www.dynamicracing.com/3000gt-stealth

 

За някои по-дребни неща, можеш да проверяваш и в www.Ebay.com, но за по-важните използвай линковете по-горе, защото в Ebay има и фалшиви неща.

 

http://www.ebay.com/itm/ADJUSTABLE-JDM-MANUAL-TURBO-BOOST-CONTROLLER-RED-ECLIPSE-MITSUBISHI-LANCER-TALON-/250863585191?fits=Model%3A3000GT&hash=item3a68a287a7&vxp=mtr

 

А ето и два линка, на които можеш да видиш моите коли:

 

http://www.3sgto.org/garage_vehicle.php?do=view_vehicle&id=47

 

http://www.3sgto.org/garage_vehicle.php?do=view_vehicle&id=49

Редактирано от ilian51378
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...