Премини към съдържание

Препоръчано мнение

Здравейте колеги, имам проблем с габаритите на паджеро 2 и осветлението на таблото. Установих, че има изгорял бушон и някъде има късо съединение. Някакви насоки от къде да тръгна да търся късото.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте.Според мен тръгнете от крушките на фаровете, крушките на габаритите отпред и отзад , огледате фасунгите и ако можете да работите с мултицет , мерене и ще си покаже каде има късо съединение.Един оглед на кабелите в коша на двигатела също ще помогне.Успех!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Като смените предпазитела и включите габаритите , веднага ли изгаря предпазитела? Има един потенциометър за осветлението на таблото.....Само таблото ли не свети ? Светят ли фаровете, къси , дълги? А как е ключа за пускането на фаровете? Има много неизвестни, може би малко повече подробности ще помогнат.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега, къси и дълги си светят.Не свети таблото и нищо по подсветките, също така предни и задни габарити.Когато сложа по мощен бушон свети няколко секунди и гори, а по слебите горят веднага.Този потнциометър го нямам, а копчето е наред.Ако някой може да ме ориентира къде са буксите за задни и предни габарите, за да мога една по една да изолирам веригите.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега.Карах П2 преди 2 години сега съм на П3 .Доколкото си спомням за да стигнеш до буксите на задните светлини трябва да се свалят стоповете/големите /.Сещам се , че на мен ми направи проблем буксата на теглича , защото тя е свързана към левият стоп.На мой приятел, който кара П2 голям проблем му правеха стоповете, които са в бронята/задната/, щеше да се подпали.Това си спомням да съм правил, то друго не се чупеше. Поздрави.

Редактирано от Biser Savov
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...