Премини към съдържание

Форсиране


Препоръчано мнение

Здравейте,значи Каризмата ми е 1,9тд и когато загрее хубаво при превключване на скоростите се форсира малко.От какво е това и как може да се оправи?Ще съм ви благодарен,ако някой ми помогне! :help:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Как така се форсира...примерно си на 2ра и в момента в който натискаш съдинителя и вращаш гаста подскача със 100-200 оборота ли...или задържа за някакъв момент по високи обороти...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Как така се форсира...примерно си на 2ра и в момента в който натискаш съдинителя и вращаш гаста подскача със 100-200 оборота ли...или задържа за някакъв момент по високи обороти...Оборотите малко се покачват за кратко и после се нормализират.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Забелязвал съм го на друга кола това и съединителя на тая кола си заминаваше. Затова те питах. Пробвай малко по рано да отнемаш газта...мааалко преди да си натиснал съединителя и виж как е... освен ако не забязваш и някаква промяна в работата на мотора... Иначе колегата ти е казал-аако отделя по горе съединителя се получава все едно си натиснал съединителя, а закъсняваш да върнеш газта... дано си ме разбрал ;)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...