Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Зареждане на климатик с R12


Препоръчано мнение

Здравейте колеги,някой може ли да ми каже има ли някъде в Пловдив да зареждат климатици със старият фрион R12.Във краен случай ако има в друг град ,бих отскочил и до там.Благодаря предварително .

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Съмнявам се все още да намериш фреон 12, вероятно ще се наложи да го подмениш с 134, но да го подмениш, а не да го дозаредиш. :rulez:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Нямам намерение да влизам в спорове,

надявам се ще препоръчаш на колегата

сервиз в Котел или някъде в района пък дано си реши проблема. :)

http://climatronic.biz/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/%D1%85%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D1%84%D1%80%D0%B5%D0%BE%D0%BD/r125/

 

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0CEIQFjAG&url=http%3A%2F%2Fwww.customs.bg%2Fdocument%2F3134&ei=ttZDVcLvGcy9UYmdgYAF&usg=AFQjCNG5Y9AC6V2rJdVbyRXOqFBzkxCj8g&bvm=bv.92291466,d.d24

 

Ако имаш желание прочети и когато отново кажеш, че се намира под път и над път, ще осъзнаеш защо няма да се оправим никога! :rulez:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Пределно ми е ясна вредата от Р12 но за съжаление все още се ползва. Говоря от лични впечатления, видях бутилките в сервиза на мой приятел. Политах го трудно ли го намира защото е забранен - отговори ми че няма проблем купувал си, само фактура не издавали. По спомен - от Турция се внася и продава от търговците на климатична техника и консумативи. Разбира се - под масата.

Ако колегата не си е решил проблема да ми драсне едно ЛС.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги и благодаря на всички ви за мненията ви ,проблема си го оправих за радост без никакви харчове,оказа се малкият дявол една буксичка под капачката за антифриза се беше откачила ,за какво е този датчик не знам но когато я включих студеното дойде .Още веднъж ви благодаря на всички . :first: :icon_thumbup: :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...