Премини към съдържание

Eл. стъкла - бушон


elvis

Препоръчано мнение

Здравейте, до колкото разбрах при копчетата за ел. стъкла е хронично стареенето и чупенето на пластмасата. Същото ми се случи преди време, може би година и половина и взех, че свикнах да си натискам тези пъпчици които са под копчетата, понеже последните ги няма (става въпрос за шофьорската врата, другото на дясната си е там и засега е здраво). Проблема е, че при последния сняг докато чистех предното стъкло на отворена шофьорска, чистачките бяха включени и като ги освободих от снега се задействаха и ми пратиха сняг в дупките на панела. От тогава не мога да си пусна прозорците и двата, интересно, че от дясната врата си работи машинката, може ли да са на различни вериги двете врати понеже се съмнявам, че ми е изгорял бушона, който не знам къде е точно в панела до акумулатора. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем или има информация, ще му бъда благодарен.Става въпрос за Каризма GDI - 98г.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

предоазителя ако не се лъжа е написан на капака на конзолата с предпазители а проблема с тази платка си е сериозен макар че до сега съм успявал да го реша вече два пъти не им прави чест на конструкторите на митсубиши да набутат платка на "видно" място на кората на вратата и при излизане на водача в един пороен дъжд всичко да става във вода

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...