Премини към съдържание

Проблем с автомата на Паджеро 2.8


Препоръчано мнение

Здравейте, пускам темата от името на приятел и колега, който не може да намери решение на проблема си. Проблемът му е следния:

"Карам Паджеро 2.8TD от около две години и до сега не съм имал подобен проблем. След излизането на асфалта от калната разходка с приятели разбрах,че джипа не иска да сменя скоростите както преди.Тогава установих,че през цялото време съм карал в режим на "Hold". Когато превключа на режим "Normal" джипката не сменяше навреме скоростите.На другият ден след измиване от калта,проверихме всички букси към АСК и нямаше проблеми с кабелите и буксите.Сега карам само на режим "Hold" и не знам какво да го правя.. Ходих при доста майстори и сервизи,но нямат такава букса за чете на грешки,за да разбера дали трябва да сваляме кутията,защото всеки сервиз искат да свалят най-напред кутията.За това се обръщам към Вас,знаещите във форума и ако можете да ме насочите как да подходя."

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...