Премини към съдържание

Светещ километраж


Препоръчано мнение

Здравейте, днес се случи следното - гася колата,изключвам фаровете, вадя ключа а дисплея за изминатите километри продължава да свети и да показва

километрите. След около 30 секунди цифрите изчезват, но дисплея продължава да свети и следващите 3-4 минути не изгасва. Не изчаках повече, защото мисля, че няма смисъл и едва ли ще ми падне акумулатора от този разход на електричество

Колта е 1,5 Di-D 2008 , 5 врати. Някакви идеи и предложения?

От градушката ми е счупен задния фар и съм го залепил с тиксо за да не се пълни с вода, но се е получил конденз по тиксото. Възможно ли някъде от влагата да е станал проблем?

Дадоха ми идея да откача акумулатора за 5 минути (с извадени ключове), след това да го включа и още 5 минути да не пипам нищо - за рестарт на компютъра. Да пробвам ли?

 

В друг форум прочетох , че на колега с БМВ му се е случило същото и се оказало заял бутон на жабката и заради него. Слязох да проверя за подобни неща и се оказа , че предния десен прозорец не се отваря - нито от моя, нито от неговия си бутон. Някъде нещо скъсано, укъсено ... възможно ли е да е това проблема.

Редактирано от kr0tal
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Тази сутрин на свежа глава слязох - прозорците си бачкат(явно съм натиснал бутончето за заклюване на прозореца). Циферблата обаче си свети още. Откачих акумулатора за 5 мин. но и това не помогна. Като го закачих - пак светна.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Днес вече и километража си загасва. Просто така, от нищото ... ако се въстановяваха сами всички проблеми по колите, нямаше да е зле :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Възможно е да е някоя маса и да плехвърля по платката.Спомни си дали си вадил скоро нещо като бушони или платки или някоя маса да е разкачана при ремонт.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 месец ...

Малко късно но да споделя :) Дисплея спря да свети от самосебе си . Може би стана след едно здраво затваряне на багажника. Казаха ми, че датчика за отворен багажник е в пантите и е възможно, като съм хлопнал по-здраво да се е оправил.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...