Премини към съдържание

Паркинг до летище София


Препоръчано мнение

Здравейте колеги,

 

Първо искам да се извиня че пускам темата тук, но все още нямам достатъчно мнения за да я пусна в "Извън темата". Ако решите, преместете я където й е мястото.

 

Ще ходя в чужбина за 1 седмица със самолет и търся паркинг до летище София да оставя колата. Ще пътувам от терминал 2. Паркинга на терминала струва 80 лв. за 7 дена. Най-евтиния паркинг който намерих е този София / ATM Centre Hotel Паркинг София. Цената му е 18 лв. Ако се изберат закрит паркинг и трансфер от летището до паркинга, общата цена е 37 лв.

 

Някой ползвал ли е този паркинг (София / ATM Centre Hotel Паркинг София) и има ли отзиви за него? Или да сте ползвали друг паркинг на подобна цена, който може да ми свърши работа. Защото 80 лв. ми се виждат множко за 1 седмица.

 

Благодаря предварително за отговорите.

Георги

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

 

Офиса в които работя се намита в АТМ център и наблюдението което имам че доста коли се оставят там. По-скъпите коли са в закрития паркинг а другите в открития. В момента разширяват паркинга с допълнителен, явно търсенето е голямо.

 

Като заключение мога да кажа че доста се ползва.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ако идваш по бул.'БРЮКСЕЛ' ,точно след завоят за Терминал 2 ,има платен денонощен паркинг.Цената е 4 лв на ден.На метри е и спирката на автобуса за Т2 ( на една спирка) .Редовно си го ползвам и досега не съм имал проблеми.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...