Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Паркинг до летище София


Препоръчано мнение

Здравейте колеги,

 

Първо искам да се извиня че пускам темата тук, но все още нямам достатъчно мнения за да я пусна в "Извън темата". Ако решите, преместете я където й е мястото.

 

Ще ходя в чужбина за 1 седмица със самолет и търся паркинг до летище София да оставя колата. Ще пътувам от терминал 2. Паркинга на терминала струва 80 лв. за 7 дена. Най-евтиния паркинг който намерих е този София / ATM Centre Hotel Паркинг София. Цената му е 18 лв. Ако се изберат закрит паркинг и трансфер от летището до паркинга, общата цена е 37 лв.

 

Някой ползвал ли е този паркинг (София / ATM Centre Hotel Паркинг София) и има ли отзиви за него? Или да сте ползвали друг паркинг на подобна цена, който може да ми свърши работа. Защото 80 лв. ми се виждат множко за 1 седмица.

 

Благодаря предварително за отговорите.

Георги

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

 

Офиса в които работя се намита в АТМ център и наблюдението което имам че доста коли се оставят там. По-скъпите коли са в закрития паркинг а другите в открития. В момента разширяват паркинга с допълнителен, явно търсенето е голямо.

 

Като заключение мога да кажа че доста се ползва.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ако идваш по бул.'БРЮКСЕЛ' ,точно след завоят за Терминал 2 ,има платен денонощен паркинг.Цената е 4 лв на ден.На метри е и спирката на автобуса за Т2 ( на една спирка) .Редовно си го ползвам и досега не съм имал проблеми.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...