Премини към съдържание

Как се сваля динамо на Space star


Препоръчано мнение

Колеги как да сваля динамото на спейса?Махнах разпънката отгоре, отвих от долната страна гайката, но болта на излиза, а не го напъвам да не изкъртя нещо.Избива ли се този болт под динамото или по някакъв друг начин.Цялото динамо е като заварено и не мърда въобще..Някой знае ли по-ефективен метод за избиване на болта, ако въобще това е системата, защото там няма никакво място, от долу е полуоската.Свалям го защото не зарежда акумулатора..

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Мъчих го с една щанга и не мърда, ще го напръскам с нещо да разхлаби.От другата страна главата на болта гледам е някакъв квадрат и се чудех да не е зачукан с нещо или да има друг болт да го държи да не изпада и затова питам, щото голямо напъване падна а не мърда и милиметър.. Мерси колега, ще го напръскам с масло и утре ще го напъвам пак :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Пробвах първо това, сега си направих разпънка от една тръбичка с болт, от едната страна опира в гайката на динамото, от другата съм го подпрял на една гредичка на купето.Е размазах резбата на болта с който разпъвам и не става и не става.За десети път го кисна с масло и сега нега го и разпъва пък да видим.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...