Премини към съдържание

Молба за съвет


Препоръчано мнение

Здравейте момчета! Тъй като ми предстои да ставам баща,с дълбоко прискърбие трябва да се разделя с моето Колтче.Налага се да започна да се оглеждам за Space Star,Galant,Lancer- трябват ми четири врати и багажник за колички,детски столчета,сгъваеми кошари итн.

Молбата ми към вас е да ми дадете съвет дали е реална цената,която търся на моето жребче -въобще не съм вещ в продажбите.

Давам линк към обявата

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11400916012515433&f1=details&slink=6kcxxl

Благодаря предварително на всички които ще ми отговорят!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Цената ти е добре,но ако искаш да й вземеш тия пари ще ти се наложи да й направиш ръждите.Аз ако съм купувач това е първото нещо за което ще се хвана.Колата ти е с всички екстри за модела все пак!Това го напиши в обявата.Пък и газ има...подобни модели на чист бензин им искат почти същите пари.

 

:spam: :mitsu-smiley: Знаеш ли как ти завиждам че имаш климатик..много ми е сложнотия да й слагам на моята такова нещо :mitsu-smiley: :spam:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

:offtopic: http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=29114&st=0 - Щом наричаш колегата аматьор си е чисто за твоя сметка.За 1 ден можеш да монтираш инсталацията в купето,но компресора е за още толкова.Бързата кучка....

Редактирано от venkov
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 3 седмици ...

здравейте и от мен!!!в семейството ни сме карали само японски автомобили първата ни кола беше мазда626,сега сме с нисанче на 20-тина годинки,но започна да издава багажа.Сега сме се спряли на Mitsubishi Colt 1.4 2011год.модел(поне така пише в обявата)за 9500лв.някой може ли да ми помогне приемам всякакви съвети и критики относно некомпетентноста ми!благодаря предварително

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...