Премини към съдържание

venkov

Потребител
  • От него общо

    49
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което venkov е написал

  1. Здравейте. Търся здрав реостат за парното на Паджеро с парт номер MR315389. Тъй като е за мой приятел моля който има на тел- 0888371666
  2. Търся екземпляр от конкретната генерация (CJO) задължително с климатик. Обявите от популярните бг сайтове съм ги прегледал. Важи до края на месеца. Благодаря
  3. venkov

    Покупка на колт 1.8 GTI

    Благодаря за инфото! Жалко е че не можах да се разбера със собственичката на въпросния колт за покупката му (има все пак някакъв шанс де)
  4. venkov

    Покупка на колт 1.8 GTI

    Ще съм благодарен ако ми кажете между 90кс 1.6 двигател и 103кс също 1.6 като по мои наблюдения блока и главата са еднакви...Откъде идва разликата?
  5. Само на мен ли ми мирише на бензинова помпа/ЕCU....
  6. venkov

    Покупка на колт 1.8 GTI

    Искам да знам има ли някаква възможност да го засиля освен суап/турбо. Благодаря.
  7. venkov

    Покупка на колт 1.8 GTI

    Сега колебанието е между този колт и 1.6 следващата генерация 90кс. И двете бензинки. За този колт някакви мнения (1.6 90кс cjo) ... Четох една тема че може да му се монтира DOHC глава. Има ли нещо вярно?
  8. Здравейте. Ако все още се продава моля пишете ми едно лично или отговор с тел за връзка.Благодаря
  9. Здравейте колеги. Преди време карах колт 5-та генерация 1.3 двигател и оттогава ми е на сърце тази кола. В момента съм се спрял на 4-та генерация 1.8 GTI двигател и единственото което ме притеснява са частите откъм двигател. Моля запознатите да кажат трудно ли е намирането им (пр.дебитомер,дистрибуторна капачка....) и с ремък ли е двигателят? Благодаря!
  10. Здравейте!Продавам горепосочената джанта с малкокарана гума.Марката на гумата е континентал.ДОТ-0802.Джантата с гумата са били резервни.Като нови са.Намират се в София.Пращам по еконт.Цена - 60лв.За контакт - 0899122541.Моля не пишете на лично!!!Благодаря! http://i61.tinypic.com/otndog.jpg http://i59.tinypic.com/3535lrb.jpg http://i58.tinypic.com/2v9f13n.jpg
  11. *По желание на собственика колата се продава само цяла за части ИЛИ само двигател + скоростна кутия.Двигателя е напълно обслужен (обслужван само в Б..канс.ар!!)За контакт - 0899122541.За справка за цени - на посочения телефон (не на ЛС!!)Благодаря!
  12. Това са обещаните снимки.Барабанните накладки са нови(20лв)!!Скоростите пак се продават!!Всички стъкла и врати са здрави!!Ще помоля колегите които си познаят частите сред снимките да ми потвърдят дали ще ги закупуват.Колата се намира в София жк Дружба.Поздрави! http://i59.tinypic.com/fyfldy.jpg http://i57.tinypic.com/2j5x3e9.jpg http://i58.tinypic.com/ng2ih0.jpg http://i62.tinypic.com/ip6scw.jpg http://i62.tinypic.com/2s7ccic.jpg http://i59.tinypic.com/walqf7.jpg http://i61.tinypic.com/2rvyjhc.jpg http://i60.tinypic.com/2rwx2mv.jpg http://i57.tinypic.com/143ngx4.jpg http://i59.tinypic.com/1zf30x2.jpg http://i61.tinypic.com/s6n0pw.jpg http://i60.tinypic.com/6qft4l.jpg http://i61.tinypic.com/vr90f5.jpg http://i57.tinypic.com/346q4no.jpg http://i61.tinypic.com/i52ic7.jpg
  13. За да не пиша на всеки поотделно пиша в темата.Всеки колега който ме пита за части да знае че утре отивам и всичко което сме си писали с изключение на скоростите и други части от двигателния отсег ще ги сваля и ще съм готов да ги изпращам.Утре ще пусна и актуални снимки на колата.Поздрави!
  14. Колата е с удар отпред.Снимки утре ще пусна.Засегнати - капак,броня,радиатор,фарове,калник.Мотора и скоростите НЕ са засегнати.Предното стъкло е здраво!Всичко останало също е здраво!Който иска нещо да ми пише.Доставка в рамките на София.За др градове - по еконт.Колата никога не е имала АГУ! 0893227529 *Забележка - Всички части могат да бъдат свалени след около седмица - 2.Засега само приемам заявки и запазвам!
  15. venkov

    Молба за съвет

    :offtopic: http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=29114&st=0 - Щом наричаш колегата аматьор си е чисто за твоя сметка.За 1 ден можеш да монтираш инсталацията в купето,но компресора е за още толкова.Бързата кучка....
  16. venkov

    Нови части за колтчето

    Ако не е тайна от какво е "умрял" му е че се налага ремонт? :offtopic:
  17. venkov

    Удариха ме

    За щастие парите поне ми ги върнаха.От сряда сме на тенекеджия/бояджия че не е само удареното за боя.Оказа се коректен човек от отсрещната страна. :mitsu-smiley:
  18. venkov

    Молба за съвет

    Цената ти е добре,но ако искаш да й вземеш тия пари ще ти се наложи да й направиш ръждите.Аз ако съм купувач това е първото нещо за което ще се хвана.Колата ти е с всички екстри за модела все пак!Това го напиши в обявата.Пък и газ има...подобни модели на чист бензин им искат почти същите пари. :spam: :mitsu-smiley: Знаеш ли как ти завиждам че имаш климатик..много ми е сложнотия да й слагам на моята такова нещо :mitsu-smiley: :spam:
  19. Здравейте.Преди около час се случи следното - на празойла на красна поляна при ляв завой се наложи да спра рязко,заради наредени конуси на пътното платно.Тук правя уточнението че нямаше НИКАКВА предварителна указателна табела (поне на едни 10-тина метра) че има препятствие на пътя и ще ти се наложи рязко спиране.И в крайна сметка един бакшиш от ромския слой ми се натресе отзад.Резултата - киа-та беше с пукната и одрана броня,а колт-а без почти никаква драскотина.В крайна сметка му дадох 6лв (жал ми стана пък и не ми се разправяше с фурашки макар и да не бях аз виновен в случая) пък и тия пари доникъде няма да му стигнат и се разотидохме.Сега защо изобщо ви занимавам - в каква държава живеем?!?(не че не знаете но това е поредното доказателство)Ако не беше мързела на пътните работници (бояджии условно да ги назова) нямаше да има подобни нелепи инциденти.През нощта на почти неосветен участък в момента,в който видиш препятствие на пътя инстинктивно спираш,а ако има предупредителен знак това няма да се наложи.Надявам се не ви звуча нелепо.Поздрави! :mitsu-smiley: П.С. Стискайте палци бронята от донора е същото синьо като моето :icon_thumbup:
  20. Бих ти дал съвет да ползваш от друг автомобил лип който ще стане на бронята.Сам го каза че може да го закачиш и парите да ти отидат на вятъра :rolleyes:
  21. Благодаря.Има разлика все пак между нищо не работи и не работи коректно.Гледах видеа показващи на коя предавка каква скорост/обороти развива 1.3 12v двигателя.Да ви кажа честно прекъсвача й идва на 45км/ч на 1-ва по памет казвам,а при мен оборотомера на 35 вече превърта 9-ката.... :icon_doh: (бегачка стайл) :icon_rock:
  22. 2 - 4 - 3 - 1 като 1 е най-късия кабел. http://i58.tinypic.com/1zx1fl5.jpg Премеждията ми с оборотомера нямат край.Всички пътечки са ми здрави.Работи но некоректно.Стрелката трепери постоянно.Някакви идеи откъде взима сигнал при положение че фабрично няма оборотомер... Оправихме първата степен на чистачките (цялостно презапояване на ключето на волана).Тръгна ми и задната чистачка.Остана само да си залепя съда + смяна на моторчето и ще имам и пръскачки.
  23. Много ти благодаря за отговора.Гледам по снимките това пътечки ли са на капачето (пластмасовото) защото ако са трябва и тях да видя да не е прекъсната пътечката,че тогава релетата няма да помогнат.Утре ще ги търся.
  24. Здравейте!Ще се радвам да ми помогнете по следния проблем - не ми работи интервала на чистачките(предните)В комплект с него - предни/задни пръскачки + задна чистачка (абе добре че работят предните)При натискане на лостчето не се чуват никакви шумове от моторчетата на пръскачките.Забелязах следното - понякога като я оставя пусната задната се мърда,но с мъка (примерно веднъж на 5 минути г/д) Въпроса ми е възможно ли е всичките тези проблеми да идват от лоста?Релето за интервала на предните къде се намира в моторчето ли?Благодаря!
  25. Ако ти се занимава отиди на центровка със стръбоскоп (не на ухо!!) това за работа на газ го пиша.
×
×
  • Създаване...