Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Каризма 1.8 Gdi


pendoc

Препоръчано мнение

От няколко месеца наблюдавам, че след като карам около час оборотите падат на празен ход до 400-500. Интересното е, че не играят и обикновено се получава след по-продължително шофиране. През останалото време държи стабилно около 800. Двигателя не прегрява, перката се включва нормално, при включването и оборотите леко се повишават, при включване на климатика- също. Всичко реагира нормално. Рестартирах ECU-то ( според описанията във форума ), държах 1ч. да работи на празен ход, докато се включи няколко пъти перката на радиатора и всичко беще О.К.- заспаха на 800. На другия ден след 1.30ч. шофиране - спирам и отново -400. Молбата ми е за съвет. Предварително благодаря за отговорите.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Това падане на оборотите като загрее напълно двигатела и се кара извесно време се получава само при спряно положение. Ако изключа от скорост и съм по инерция, независимо с каква скорост, си стоят на 800. Точно на това не мога да намеря обяснение.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, бихте ли споделили каква сума е необходима годишно за поддръжка и профилактика на този двигател,а и на колата въобще.Че сега съм в процес на търсене на кола и точно Carisma GDI е един от вариантите.Като модел ми харесва, ама нали знаете - не трябва да те измъчва финансово.Благодаря предварително!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...