Премини към съдържание

Mitsubishi CZC (кабриолет)


carleson

Препоръчано мнение

Привет,

от долу е линкът на едно такова малко чудовище. Моля ви кажете ми дали цената отгваря на тази кола. Ако тръгна да я купувам ще ми кажете ли на какво да обърна внимание и каде да се консултирам преди да я купя.

 

http://www.cars.bg/c453031

 

Мерси

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти, колата изглежда добре, има и спортен салон с подгряване което си е хубава екстра. При огледа, стандартната процедура при покупка на кола втора употреба плюс проверка дали правилно работи отварянето и затварянето на покрива, за целта си поиграй на отваряне и затваряне поне 3 пъти. Ако всичко е ОК за около 30 сек се отваря и за същото време се затваря. При коли които са имали инциденти отзад понякога багажника неиска да се закопчае, той е автоматичен като на S-Class-a, и това може да струва скъпо за ремонт. Внимателен оглед за следи от тежки удари, тези коли са в групата на рисковите особенно често срещани са ударите от страни понеже имат големи странични колонки които намаляват видимостта в завой и на кръстовища. Като цяло са много здрави и надеждни коли, друго което може да проверите е съединителя как работи, ако педалът е много твърд за натискане значи си е заминал. Ослушайте се и за шум от лагери на колелата, те са скъпи за смяна. Общо взето няма нещо което да е голям проблем. Има огромен багажник, но за съжаление задните седалки са незиползваеми дори и за малки деца, няма място. Цената е много добра, внимавайте. Успех! :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Привет,

определено ще обърна внимание на съветите ти, които са от Изключителна полза. мен също ме съмнява защо цената е такава и ако собственика не иска да я закарам в сервиз преди да я купя най вероятно ще се преориентирам. Мерси още веднъж за помощта.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 4 седмици ...

Колега ,не се занимавай с въпросната кола от обявата, лично ходих да я гледам и открих доста неща които не ми харесаха; първо имаше теч от покрива зад пасажерската седалка, второ при отваряне на вратите прозорците оставаха в най-горно положение и следователно вратите неможеха да се затворят, след като попитах защо е така някакъв продавач или собственик на въпросната авто-къща започна да ми вика , че аз съм я повредил като съм отворил вратите и какво съм пипал , започна да ме гони и т.н. Явно в тази " авто-къща" колите не трява да се докосват за да не си докарате неприятности.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Тази кола се продава от повече от половин година... Ако си търсиш такъв колт най -добре е да е с турбина (по-редки са) но са уникални. Аз имам такова чудо под ръка. Предишния беше без турбината- беше пъргав, но нищо общо с турбинирания. Що се отнася до състоянието - таванчето му е много важно да не трака и д не тече, както и вратите да работят изправно. Предишния ми беше тотална щета и го взеха в Пловдив, не беше много ударен, но нямаше подгряване. Виж го и отзад на кожусите при амортесьорите в какво състояние е. Ако покрива се затваря и отваря не е проблем да бъде ремонтиран (да не тече), Това с вратите е странно, може да не е имал достатъчно ток в акумулатора... Като цяло тези колички са много готини. Ако ти я даде за 4900 лв я взимай.... съдейки по годината- е една от първите...

 

 

 

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...