Премини към съдържание

Въпрос за Паджеро спорт


Препоръчано мнение

Здравейте от скоро се заглеждам по Паджеро спорт 3.0 бензин разгледах форума но не открих нищо или съвсем малко.Надявам се да има хора занимавали се с този автомобил като цяло ме интересуват разходите возия пътно поведение на какво да обърна по специално внимание ако имате някакви съвети също ще съм благодарен:)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей ,

Спред мен единствения минус на Спорта е в раздатка йзи селект . Демек централния диф ти е постояно заключен и неможе да караш 4х4 на асвалт .

От друга страна е хубаво да уточниш какви са ти изискванията и какво ще очакваш от въпросния автомобил . Например ако няма да го караш оффроуд и щелиш високи скорости то по добре е да се ориентираш към Аутлендър .

поздрави

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ще се кара както в града така и по черни пътища но по рядко като това не го смятам за офроуд и 1-2 в годината да се кара по сериозно извън пътя както и ще се налага да тегли ремарке а и не мисля че този тип автомобили е за високи скорости по скоро нормално шофиране като цяло много го харесвам още от както го пуснаха на пазара но искам да знам основните разходи ориентировъчно, поведение и ако може някакви съвети това за изи селекта вече го четох някъде из форума :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Разход 15-18/100, при нормално каране градско или извънградско с крайсерска скорост от 140-150 км/ч, т.е. не мисля, че камиона не е подходящ за висока скорост, поне за мен тази си е висока.

За теглене - отличен. Поддръжка нормална, но някои части е по-добре от и-бей. Стабилен и японски.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 3 месеца ...

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...