Премини към съдържание

trigers

Потребители
  • От него общо

    17
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    sofia

trigers's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, карам Паджерото от година и половина. Зимата е ок, но лятото се усеща като печка в купето. Автоматик е. Някой да има идея или наблюдения? Колата се обслужва само от един човек, който мисли, че е нормално за модела.
  2. Здравейте колеги, търся задна лява вежда за Паджеро Спорт 2000г. След едноседмично отсъствие си го намерих добре чукнато. На старо в Мобиле досега нищо.
  3. Купи ли го или не, че и аз се заглеждам по един?
  4. trigers

    Въпросче - лизинг - БС?

    мдааа именно от това се притеснявам
  5. trigers

    Въпросче - лизинг - БС?

    e ако попадна на такъв е добре дошло. По-скоро питах дали някой знае дали БС правят магарии от сорта на да ти продават пооправени от тях боклучиви и пострадали коли. Знам ли какво да очаквам вече от българи
  6. trigers

    Въпросче - лизинг - БС?

    здравейте, заслужава ли си да гледам офертите на БС за автомобили втора ръка. Харесах един Лансер 2008 и се чудя дали правят магарии, защото варианта за mobile.de винаги го има...
  7. Здравей, Милене, оф има го знака да, ама да ти кажа отзад е много къс колана и не може да се върже коша... а и с къса база е гимнастика ми ок начи няма какво да се рискува тогава, просто скоро като доиде ред за седящо столче ще е по-лесно надявам се btw добре се държи пинина. Разхода държи на 10,4 (като имаш предвид че в момента в софия няма мн задръствания), маслото го сменях(4500 км след като го видя за последно) и беше черно направо, но сигурно е нормално след това, което се случи. Благодаря ти отново и се надявам да не опрем пак до теб, че те поизмъчихме
  8. под надписа airbag на жабката има един символ, който го има и на таблото, присветва при контакт... нещо от там евентуално??
  9. Привет колеги, как се разбира дали е деактивиран airbag-a (преден десен) на Пинин 99, че искам да си возя детето отпред че е къса базата. Гледах книжката, но нищо не видях. Втора ръка е и е възможно да е изгърмян, но как да разбера?
  10. Mоята стои на 12,2 от няколко дни.... иначе като я взех беше на 12.7, ама лека, полека се свиква.
  11. Да, и ако не е загряла също е нормално да не свети предполагам.
  12. Да, има бордови, но аз разбрах, че тази индикация я има на модели, които не отчитат моментен разход, а само среден.
  13. Да, вече започвам да свиквам и съответно разходът пада ...бавно, но славно Проблемът със светещата оранжева лампа на двигателя остава обаче. По мои наблюдения се светва като позагрее, например в задръстване, а след няколко минути угасва. Притеснява ме и запалването. Свещите са проверени и са добре, но все пак сутрин пали трудно. Насочвам се към dj-я май че. Дано не е нещо страшно.
  14. Добре, а още един въпрос - средният разход ми варира около 12,8 - дано не показва като хората ...не съм го засичала. Нормално ли е да показва толкова много? Разбрах, че този модел няма моментен разход и за това е лампата ECO на таблото... само дето ми се струва, че и тя си свети когато си поиска, а май би трябвало само на по-високи обороти.
×
×
  • Създаване...