Премини към съдържание

Въпроси за Space Star 1.3


Препоръчано мнение

Здравейте приятели ,

имам едно специално запитване към Вас , понеже имам проблем на колата , който не мога да си обясня от къде е..Става въпрос за следното. Баща ми ми сложи газ на моето мицубиши спейс стар 1.3 и отначало всичко беше наред , колата вървеше перфектно , но след като решихме да сменим свещите , баща ми без да иска счупи една от лулите , които са на свещите. От тогава колата постоянно ми придърпва когато съм на газ и от време на време придърпва и на бензин вече, а до сега на бензин си вървеше безпогрешно. Има ли вариант според вас да е от счупената лула или проблемът е другаде? Благодаря предварително.

Привет,много е вероятно прекъсването да е от счупената лула/най вероятно пилее тока към маса на него цилиндър/.Може да се убедиш като вземеш назаем за проверка и тогава да решаваш дали свещи или си е от лулата.Все някой колега от Ямбол ще се отзове.Лека вечер и успех.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 година ...

Up-вам темата - повечето проблеми, за които ви осведомих по-нагоре в темата са разрешени (за щастие). Сега обаче отново имам няколко въпроса относно Звездичката. Днес ми се наложи да сваля панела, на който се намират бутоните за фаровете за мъгла и пр. Отзад, където по принцип стои джойстика за ел.огледалата (Звездичката е с ръчни огледала и там има капаче) намерих букса, към която идват 12 волта - предполагам, че има прекарана инсталация за ел.огледала. Въпросът ми е - ако си взема джойстик и две огледала ще мога ли да добавя тази екстра към колата?

Друг въпрос - как точно се смъква казанчето за пръскалките на предния прозорец? На Звездичката е спукано и тече. Смъкнах 2 от болтовете, но някъде има трети, който не успявам да намеря и развия.

И последен въпрос - видях две скъсани кабелчета, едното е чисто жълто и е при помпата за хидравликата, а другото - черно-бяло при компресора на климатика (не можах да приложа снимки). Някой знае ли къде трябва да са свързани и за какво са точно?

Благодаря предварително!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Въпросът ми е - ако си взема джойстик и две огледала ще мога ли да добавя тази екстра към колата?

 

Да. Изпробвано е. :yes3:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Супер! Това е едно от нещата, които ми харесват в тази кола - за повечето екстри има вече прекарана инсталация, например за километража с оборотомер (още една екстра, която добавих). Както и да е, да не се отнасям :) Трябва да си намеря значи един джойстик и две огледала.

Ако може да попитам и още как се сваля казанчето за течността за чистачките? Спукано е и тече. Разбрах, че е хванато с 3 болта, успях да развия само 2 от тях, а третия не успявам нещо. Какъв е трикът тук?

Редактирано от Alexander Belev
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Проблемът с казанчето го оправих. Всъщност изобщо не беше в него, слава Богу, а в една от помпичките, течеше от нея поради счупен щуцер. Трябва само да купя друга и съм в играта, както се казва :) Освен това трябва да подменя и втулките на скоростния лост, адски непрецизен е и се клати като на старо Жигули. Намерих си втулки от един онлайн-магазин по 4 лв. бройката, само трябва да ги поръчам и да ги подменя.

Редактирано от Alexander Belev
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...