Премини към съдържание

Масло и филтри.


Blafiora

Препоръчано мнение

Здравейте колеги. 100% съм сигурен, че тази тема ще я има някъде из форума, но просто явно мен не ме бива с търсачките... (1 час вече търся и нищо (: ). Тааа ще сменям маслото на двигателя и всички филтри (въздушен филтър, маслен филтър, горивен филтър и филтър купе). Става въпрос за ТДИ мотора 97 година. Интересува ме какви марки да взема за тия 5 неща.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

X1200101 - MITSUBISHI MOTORS DIAMOND PROTECTION 10W-40 HC Synthetic От всичкото четене, сякъш това ми се струва най-подходящо, щом е оригиналното масло на Mitsubishi. Ако някой има мнение за това да каже. А за филтрите? Има ли значение какви слагам и дайте някои съвет и за тях. Бих черпил с бири.. но е студено за това по 1 голяма домашна ракия от мен ((((((:

Редактирано от Blafiora
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега ,аз лично си сложих Валволин 10V 40 ,за 1500 км.,не го е бутнало изобщо ,двигателя ми стана леко по шумен но момчето от който купих колата го беше карал 15v и на това го отдавам .За филтрите не знам какви ми сложиха като ги сменях питах на едно две места и горе долу ми дадоха еднакви цени.Смяната извърших в един сервиз до КАТ ( Експерт Ойл Сервиз) смених и предни накладки и за всичко ми взеха около 190 лв (филтри,масло + 1 л. резерва,накладки и 1л антифриз).Приемчика им караше Галант и за това им се доверих.Надявам се да съм ти бил от полза .Поздрави ,и ако искаш можеш да погледнеш тази тема - http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=28126&pid=274621&st=0entry274621

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...