Премини към съдържание

Смяна на габарит VI-та генерация


Препоръчано мнение

На повечето Мицки като се дърпа се и завърта, опитай със завъртане. Ако си мераклия му сложи едни W5W Philips Blue vision променя се цялата визия на колата, много ще ти хареса. Успех. :mitsu-smiley:

Редактирано от tonino_g3
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ще опитам със завъртане, но толко некадърно измислено, че няма до къде, за да смениш крушката за къси, сваляш целия Фар, за габарита даже се маха и крушката за дългите :icon_censored:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не е толкова зле, за смяна на крушките на този модел не е необходимо да се сваля фара а зад него има едно капаче което се маха и се бърка от вън през черната кора на подкалника като преди това се навива волана за да стане по-лесна операцията, определено е по-трудно от на Лансер 2005 та година например, тези Колтове също така много често им горят крушките за късите светлини, като най-вероятната причина е в типа Н7, но пък за сметка на това правилно регулирани светят жестоко. :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:

Редактирано от tonino_g3
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...